Un sprint infernal

Josue Arán (Irun Calp) s’impossa a Pedro Martínez (Esports Colau) en la recta final de l’Infern Trail a Orba

infern trail

 

1 segon. Només 1 segon va separar en meta primer i segon classificat. Després de més de 4 hores de lluita i apretar els dents. Després de més de 4 hores d’aguantar el desnivell i el fred, els escalons i les parets, la neu i el gel. 1 segon i un sprint infernal van ser els que determinaren la victòria a la segona edició de l’Infern Trail de passat dissabte a Orba.

Fins el final

Josue Aran (Irun Calp) va ser el més ràpid en els metres finals del II Infern Trail, al carrer major d’Orba, en un sprint llarg i ajustat amb Pedro Martínez (Esport Colau). La foto ho il.lustra a la perfecció. Els dos corrent buscant la primera plaça en línea de meta. Els dos corrents, fugint del dimoni que els perseguia, per si faltaven les forces.

Fred, plutja i neu

Un esforç final després de 43,8 km 1900+ passant per zones tan destacades com els 6000 escalons del pas pel Barranc de lnfern, i els pasos per punts tan destacats com el Cavall Verd o Fontilles, amb la duresa afegida enguany del fred, el vent, la plutja i la neu en alguns dels punts del recorregut.

43,8 km junts que es definiren en només 1 segon: 04:04:59 per a Aran pels 04:05:00 de Pedro Martínez, que va repetir pòdium de la passada edició, però es va quedar esta volta sense poder paladejar la victòria com ara fa una setmana al Gegant de Pedra a Ondara.  El pòdium el completava Daniel Martínez Rufete (Grumocs) amb 04:11:29.

Triplet del Dianium

En dones el domini va ser total del CA Diànium que va plenar el pòdium amb tres de les seues corredores. La victòria va ser per a Patricia López (CA Diànium), una habitual en els pòdiums de les proves del Trail a la Marina. La valenciana va entrar en meta amb un teps de 05:03:43, per davant de les seues companyes de club Aida Pérez i Encarna Cardona.


Més dades:

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Valencians a la TransGrancanaria | SLA - […] grans, Patri López Vicedo (CA Dianium), que arriba d’incògnit i sense massa pretencions “La setmana passada estiguerem corrent -guanyant- a l’Infern…
  2. La història continua a la Marató de la Marina Alta | SLA - […] uns bons resultats a l’inici d’este 2016 amb victòria al Gegant de Pedra a Ondara i pòdium a l’Infern…
  3. Els dominis de Pedro i Pablo | SLA - […] victòria en este 2016 com la que ja va aconseguir recentment al Gegant de Pedra a Ondara, o el…
  4. L’accent valencià d’Aitana | SLA - […] Un sprint infernal […]
  5. Gandia obri la temporada de Trail | SLA - […] (Trail and Climb) noms destacats en un llistat on apareixe altres corredors de nivell com ara Josué Aran (Irun…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »