Moixent estrena el Circuit dels Íbers

Un nou Circuit de Trail amb història pròpia: Moixent, Fontanar dels Alforins i La Font de la Figuera

TRAIL IBERS 3

Preparats els guerrers per a la batalla. Per a les batalles hauríem de dir. Perquè van a ser 3 les batalles que tenim per davant al nou Circuit Trail dels Íbers que este diumenge s’estrena amb el IV Trail de Moixent, i que ens durà també a Fontanar dels Alforins i a la Font de la Figuera, les 3 localitats unides pel Trail i també per la geogràfia, en eixe triangle que conformen amb la Bastida de les Alcusses com a referent històric comú.

3 batalles en una

trail moixentEl IV Trail de Moixent seran també 3 batalles en una. 3 distàncies diferents perquè puguen participar tots aquells que vullguen: el Trail amb 20 km 1000+, el sprinttrail de 11,6 km 500+ i una marxa senderista també amb 11,6 km són els recorreguts que han preparat des del Club Ciclista el Guerrer de Moixent.

A la marxa llarga serán 20 km amb 1000+, amb punts de pas destacats com la pujada al Camp Redó i l’Antena, passant per la senda Pou del Junqueral, Barranc de les Coves, les cases Candeal, Pitxó, de Papel, i acabant passant per zones com a més del Calvari, el Bosquet, la Cadena, abans d’arribar de nou a la Plaça Major d’esta localitat de la Costera.

Inscripcions

Si voleu formar part dels més de 300 «guerrers» que de moment participaran al Trail de Moixent encara esteu a temps de formalitzar la vostra inscripció.

A més de passar una bona jornada de Trail podreu rebre els diversos regals que han preparat des de l’organització, més enllà de la camiseta tècnica, una botella de vi Vermell de «Seller del Roure», i un esmorçar ple de productes tìpics de la terra. La història vos espera.


Més dades:

ELS ÍBERS, UNA HISTÒRIA COMÚ

Es la quarta edició del Trail de Moixent que arriba ja consolidat en el calendari, i a més enguany dóna un pas més, integrant-se dins del recentment creat Circuit Trail dels Íbers.

«El circuit preten fomentar i potenciar els valors d’una mateixa zona, juntar les mateixes tradicions culturals, esportives, i fer al participant l’autèntic protagonista a cada una de les 3 proves».

A més del IV Trail de Moixent d’este diumenge 6 de març, el Circuit Trail dels Íbers està conformat pel Trail de Fontanars dels Alforins pròxim 10 d’abril i el Trail de la Font de la Figuera pròxim 24 d’abril.

Per poder optar a la victòria final al Circuit Trail dels Íbers hi haurà que participar a les 3 proves, i es computarà la suma del temps de cada una de les 3 carreres.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. La Font de la Figuera decideix els íbers | SLA - […] Moixent estrena el Circuit dels Íbers […]
  2. Juan Martínez es cola a la festa dels íbers | SLA - […] Moixent estrena el Circuit dels Íbers […]
  3. El primer dels íbers | SLA - […] Moixent estrena el Circuit dels Íbers […]
  4. El Circuit Trail dels Íbers obri inscripcions | SLA - […] Moixent estrena el Circuit dels Íbers […]
  5. Moixent obri el Circuit Trail dels Íbers | SLA - […] Moixent estrena el Circuit dels Íbers […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »