PerimeTrail RETT Serra Vernissa, un gran repte

Diumenge 13 de març arriba a Xàtiva una prova 100% Trail

fotos perimetrail2

És dura sí. De dificultat alta tenint en compte que sean 1700+ en 22 km. És bonica, recorrent els paratges més destacats de íntegren el terme municipal de Xàtiva com El Calvari, la Creueta de la Vernissa, la Penya Roja. I és solidària, destinant els seus beneficis a la Associació Espanyola de Síndrome de Rett.

3 proves en 1

És la Perimetral RETT Serra Vernissa que pròxim diumenge 13 de març s’estrena al calendari i ho fa amb força, amb ganes i amb voluntat de fer passar una jornada de 100% Trail per aquells que vagen a participar a alguna de les 3 modalitats que han preparat des del Club d’Esports de Muntanya Serra Vernissa:

  • fotos perimetrailTrail: 22 km 1700+
  • Esprint Trail: 12 km 640+
  • Marxa Senderista: 10 km 570+

Dura i tècnica

Els que vagen a pel Trail ja saben el que els espera veient les dades. «Es un recorregut a la vegada dur i tècnic. Es desmarca un poc de les proves d’eixa distància que hi ha per la zona i per la Comunitat. Segurament una de les més dures i boniques de tot el territori nacional» expliquen des del Club Serra Vernissa.

«Volem oferir una prova diferent, posiblement menys comercial, però més atractiva». Els atractius naturals de la Serra Vernissa, amb el seu relleu accidentat i abrupte, i el punt de pas més elevat en els 455 m del cim del Vernissa.

Inscripcions

S’ha establert un màxim de vora 1000 participants sumant les diverses modalitats, en el que garanteix que serà una gran jornada de Trail on des de l’organització han cuidat tots els detalls.

Les inscripcions encara están obertes si voleu formar part dels hora 1000 participants que pròxim diumenge 13 de març prendan l’eixida des de l’Avinguda Jaume I de Xàtiva, per a unir de la mà Trail i solidaritat


Més dades:

SINDROME DE RETT

L’objectiu de la Perimetral RETT Serra Vernissa va més enllà de disfrutar de la natura i de la muntanya, més enllà de donar a conéixer els valors naturals de la Serra Vernissa i de Xàtiva.

«El primer objetiu de la carrera és el solidari» expliquen. «És una carrera benèfica que destinarà els seus beneficis a l’Associació Espanyola de la Síndrome RETT, perquè tenga més recursos per a lluitar contra esta malaltía i poder investigar».

La Sindrome de Rett és una de les malalties anomenades rares que afecta al sistema nerviós especialmente en xiquetes. Precíssament passat 29 de febrer es va celebrar el Día Mundial de les Malalties Rares.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Dura i solidària | SLA - […] Serra Vernissa va preparar passat cap de setmana una cursa especial i diferent. De dificultat alta per a la…
  2. La Perimetrail RETT obri inscripcions | Sense Límits Aventura - […] PerimeTrail RETT Serra Vernissa, un gran repte […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »