Segon capítol de l’autonòmic de Bulder

Canet d’En Berenguer acull la prova de la Copa d’Escalada FEMECV

La Copa d’Escalada en Bloc de la Comunitat Valenciana continua avançant i viurà este cap de setmana la segona de les proves, desprès de la celebrada a Callosa de Segura. Serà a Canet d’En Berenguer, en una competició que reunirà esportistes de cinc categories diferents. La cita s’emmarca en el Festival de la Muntanya, amb diverses activitats i xarrades especialitzades.

bulder

Calendari de la competició

El campionat està organitzat pel Club de Muntanya i Escalada Rotipet i tindrà lloc al Carrer del Riu, enfront de l’auditori Municipal. Entre les 9 i les 9:45 es formalitzaran les inscripcions i s’obrirà la zona d’aïllament. A partir de les 10:00 començaran les rondes clasificadores que s’allargaran tot el matí.

canetJa de vesprada, a partir de les 16:00 donaran inici les finals i a les 18:00 es procedirà al lliurament de trofeus. La competició es disputa en categories sub 9, 12, 16, 18 i Absoluta, tant masculí com femení.

Flor i Lanau, primers noms destacats

La primera prova del calendari es va disputar a Callosa de Segura i va deixar dos noms destacats:  Jonatan Flor i Natalia Lanau. En categoría masculina, Flor fou el dominador i no és casualitat, atès que parlem del campió de la Copa d’Espanya de Boulder en les dos últimes edicions.  Per darrere d’ell va quedar Iker Ortiz, que amb només 16 anys és una de les grans promeses de l’escalada valenciana.

En dones, la victòria va ser per a la catalana Natalia Lanau, per davant d’Elena Aznar i Raquel Lázaro. La tercera i última prova de la Copa d’Escalada FEMECV serà en setembre.

canetSetmana de la muntanya de Canet

El campionat d’escalada en bloc forma part de la programació amb motiu del I Festival de Muntanya de Canet d’En Berenguer.

El mateix dissabte, just desprès del lliurament de trofeus, hi haurà una conferència d’Alberto Iñurrategui, alpinista amb els 14 huitmils del planeta completats.  La xarrada du per títol «Elogio del fracaso», on Iñurrategui reflexiona sobre els reptes i la filosofia de la muntanya.

A més, diumenge hi haurà projeccions de pel·lícules de temàtica muntanyenca com 2t on Chamlang i Jurek.


Més dades:

El futur de l’escalada

Altra Copa d’Espanya per a Flor

Jonatan Flor, de dolç

“No sé cuál es mi límite”

Autor: Josep Rodríguez

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Iker Ortiz agafa el relleu a Canet | SLA - […] Segon capítol de l’autonòmic de Bulder […]
  2. Doble repte d’escalada a València | SLA - […] Segon capítol de l’autonòmic de Bulder […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »