Sense pressió a per la Spain Ultra Cup

Sonia Escuriola enceta la defensa el títol de l’any passat

Víctor Bernad afronta el bot definitiu a nivell internacional

escuriola

Van ser dos de les sorpreses de la pasada temporada d’Ultra Trails i enguany totes les mirades estan en ells. Ho saben, i són conscients, però luna de sentir-se pressionats tracten de recordar el motiu que els ha dut ací: disfrutar corrent per muntanya.

Defensa del títol

Sonia Escuriola (CM GR-33) enceta la defensa del títol de la Spain Ultra Cup que va conseguir de forma brillant la temporada passada. I tot va començar precisament a la TransGranCanaria amb la victòria amb l’Advanced, que la va llançar i la coloca ara en pole positicion.

«No tinc cap tipus de pressió» explica la corredora de Cabanes. «Vaig a exigir com sempre, de menys a més, a tractar de disfrutar la carrera. Eixiré a sensacions, i si puc apretar més apretaré, i si no a la marxeta».

Escuriola té traçada ja la temporada i l’objectiu, tot i dir-ho amb la boca xicoteta. «Anem a fer 3 de les proves de la Spain Ultra Cup» -el mínim per a puntuar- «i segons com vagen els resultats farem eixes tres o alguna més. Anirem decidint-ho». Eixe 3 proves en principi seran TransGrancanaria, Penyagolosa Trails i Ultra de Sierra Nevada. Les 3 les va guanyar al 2015.

«Vaig a exigir com sempre, de menys a més, a tractar de disfrutar la carrera. Eixiré a sensacions, i si puc apretar més apretaré, i si no a la marxeta».

Escuriola és la gran favorita de nou per a la tercera edició de la Spain Ultra Cup, sense oblidar les opcions d’altres valencianes com ara Alicia Chaveli, guanyadora del SUC al 2014, Xari Adrián o Belén Agut, segona l’any passat a la general de la Spain Ultra Cup.

Les fotos i els nervis

Víctor Bernad (Team HG AML-Sport) va ser altra de les revelacions de la pasada temporada d’Ultra Trails a nivel nacional. El de Borriol va fer segon a la general de la Spain Ultra Cup, només superat per un increible Pau Capell i secundat per altres corredor de la terra com Remi Queral.

«Em posa nerviós eixir en tanta foto i en tant de cartell» reconeix el de Borriol, que en tot cas adverteix. «Em causa nerviosisme en la precarrera, però en la cursa vaig a la meua. Intentaré no pensar en res, i fer com sempre, que isca bé».

«Em posa nerviós eixir en tanta foto i en tant de cartell, però en la cursa vaig a la meua. Intentaré no pensar en res, i fer com sempre, a que isca bé»

Enguany, Bernad vol donar un pas més enllà. La Spain Ultra Cup no és el seu principal objectiu. «Vull combinar la Spain Ultra Cup amb la World Cup, farem SUC però centrat més en la World Cup. Així que enguany tocarà molts ultres, intentarem compensar-ho en menys entrenaments».


Més dades:

Valencians a la TransGrancanaria

Escuriola guanya la Spain Ultra Cup

Quin Poker de Trail!!

De l’altar al pòdium

http://senselimitsaventura.com/2015/03/08/la-parella-de-moda/

LA CORDA I EL POAL

Una de les noventas enguany de la Spain Ultra Cup és la possibilitat de participar també a un circuit de distància més reduida, distància Ultra M (de 42 a 69 km). El Circuit «M» amb el mateix sistema de puntuació que la SUP contarà també amb presència valenciana i entre d’altres amb David Mundina, la parella de Sonia Escuriola.

«On va la corda va el poal, no?» explica de forma gráfica Mundina. «És un circuit que és molt atractiu, a més, també, pel tracte a la gent, i com que Sonia farà la Spain Ultra Cup, faré la M i així tinc una motivació més».

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »