Sebas se consagra en la TransGrancanaria

El corredor de Petrer guanya la versió Advanced de la TransGrancanaria 

Escuriola quinta en categoria femenina amb Chaveli, Patri López i Xari Adrián en el top 15

Yolanda Valiente 4 a la Trans Gran anaria amb Víctor Bernad el que fa 16

David Mundina, Jessica Mataix i Raquel Jordà top 10 a la Marató

 

Ccy1qigXIAAsfv0

 

Pavelló alt de l’ampla representació de corredors de la Comunitat Valenciana a la TransGrancanaria, que han tornat a demostrar el seu gran nivell quan els toca enfrontar-se als millors corredors nacionals i del món.

Sebas remunta a la Advanced

El més destacat la victòria de Sebas Sánchez (Marathon Crevillent) en l’Advanced 83,2 km 4300+ en altra gran demostració del corredor alacantí que ha fet una demostració de forma física i mental ja que ha anat remuntant posicions fins entrar el primer en meta amb un temps de 07:45:55.

El de Petrer ha anat total la prova en el top 10, retallant posicions a poc a poc, sempre a una distància pròxima dels primers classificats, i rematant la remuntada final entrant en meta apenes 20 segons per davant de David Luztardo, amb Efrén Segundo completant el pòdium.

Una victòria de prestigi per a Sebas que li ajuda a llevar-se el mal sabor de boca que la temporada passada li va diera su participació a la Copa d’Espanya d’Ultra Trail FEDME, després que una «pol.lèmica» sanció a l’Ultra Gueyos del Diablo li restara opcions de ser cambió nacional.

4 dones al top 15

CczRBQXWwAEm8nlEn eixa mateixa distància Advanced, cal destacar el gran protagonisme que han tingut les corredores de la nostra terra. La primera d’elles Sonia Escuriola (Team Race Land) que, tot i no poder repetir la victòria de la passada edició, la corredora de cabanes ha deixat constància del seu bon fer acabant en cinquena posició amb un temps de 10:05:57, a una prova amb color extranger per les primeres posicions d’Ajda Radinja (09:29:41), amb Yaiza Herrera segona (09:37:05) i Mercedis Pila tercera amb 09:49:36. 

El domini valencià de la prova ha quedat palés en el fet que 4 de les nostres corredores han acabat entre les 15 primeres. A més de Sonia Escuiola en la posició 5, cal destacar el bon paper d’Alicia Chaveli (Sport HG AMLSPORT SAM) en una meritòria posició 10 amb 11:05:23. «M’ha trobat altra volta corredora de llarga distància» reconeixia en meta la corredora d’Alzira. «He tractat de no patir, de tindre bones sensacions sense passar-me de ritme».

Justetament darrere d’ella entrava Patri López Vicedo (CA Dianium Tururac Sports), que amb 11:10:10 superava les seues expectatives i al cansament que arrosegava de guanyar l’Infern Trail passat cap de setmana. «Hem patit des de la meitat, a punt de retirar-me en el 50, li he dit a Andrés que tirava la toballola però hem aguantat bé. La meua meta era acabar i contenta perquè he vist paisatges bestials».

I a la posición 12 entrada Xari Adrián (TEAM SPORT HG-AML), que finalitzava amb un temps de 11:25:41, també contenta per ganar retrobant-se. «Contenta, però encara molt verda. Possitiu perquè l’anemia ja ha desaparegut i perquè el cap m’ha ajudat. Si hui he sabut patir és per el cap

Valiente i Bernad, al top 20 de la TransGranCanaria

Quant a la distància llarga 125,6 8000+ , cal destacar el bon paper de Víctor Bernad (AML SPORT HG – MERIDIANO 0), que ha acabat en la posició 16, després de fer una bona remuntada en el segón segment de la prova desrés de transitar entre la posició 30 i 50 en els primers 60 km. El de Borriol ha entrat en meta amb un temps de 15:27:58,  en una prova també amb victòria extrangera de la mà de Didrik Hermanssen i on el també valencià Roberto Gil ha acabat el que fa 29 amb un temps de 16 h 20′

I s’esgoten els qualificatius per a parlar de Yolanda Valiente (Like Sport-Lurbel), la superabuela de Sax, que ha a acabat en quarta posició de la general absoluta de dones, amb un temps de 18:18:52 molt a prop del pòdium plenament extranger amb victòria de Helinä Turtinen.

Mundina, Mataix i Jordà top 10 a la Marató

I per acabar d’arredonir la gran actuació dels nostres, a la distància Marató David Mundina va acabar en serena posició, amb una destacada actuació en categoria femenina de les corredores del club Aper Alcoi, Jessica Mataix i Raquel Jordà que han acabat al top 10.


 • Fotos: @TransGC
 • Més dades:

Valencians a la TransGrancanaria

Sense pressió a per la Spain Ultra Cup

 

 

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

 1. “La temporada va a ser apasionante” | SLA - […] Sebas se consagra en la TransGrancanaria […]
 2. En estat de gràcia | SLA - […] “La temporada va a ser apassionant”. Dit i fet. Això ens va dir l’altre dia Sebas Sánchez (Marathon Crevillent)…
 3. Calpe + Gran Canaria + Calderona…. | Marc Bañuls – Entrenador personal en Denia - […] Resultados Mas info […]
 4. Sebas, Subcampió d’Espanya d’Ultres | SLA - […] Després del bon rendiment a l’Ultra Montseny s’obri un nou escenari per a Sebas Sánchez en quan a les…
 5. Tot a una carta | SLA - […] setmana subcampió d’Espanya d’Ultres FEDME a l’Ultra Montseny i fa unes setmanes guanyador de la Advanced TransGrancanaria i la…
 6. Cita d’estrel.les al Penyagolosa | SLA - […] ja molts kilòmetres i molts pòdiums en este 2016, alguns d’ells de gran mèrit com ara la victòria a…
 7. Sebas i Zaid, grans favorits per a la CSP i la MiM | SLA - […] bona marxa de Sebas en este inici de 2016 amb la victòria a l’Advanced de la TransGrancanaria i el…
 8. Sebas també guanya la CSP | SLA - […] a Sense Límits Aventura. Així ho demostrava el seu gran estat de forma dels últims dos mesos amb victòries…
 9. Lanzado a por la Spain Ultra Cup | SLA - […] reconoce el que ha sido gran dominador de los Ultras en este inicio de 2016 con la victoria en…
 10. Cabres nocturnes | SLA - […] de Petrer que en este 2016 està fent una temporada per a enmarcar amb victòries de prestigi a la…
 11. Corrent amb el cap | SLA - […] Sebas se consagra en la TransGrancanaria […]
 12. “Ha sido mi mejor temporada sin ninguna duda” | SLA - […] Sebas se consagra en la TransGrancanaria […]
 13. Sebas da el salto | SLA - […] con la victoria en la Spain Ultra Cup, el circuito nacional de Ultra Trails, con victorias en la Advanced…
 14. Trident valencià a la TransGrancanaria | SLA - […] Sebas se consagra en la TransGrancanaria […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »