Rescatats 5 excursionistes a Llucena

Els bombers de Castelló rescaten als joves que pogueren indicar la seua ubicació pel whatsapp

06-04-78 Barranco de la Pedrera 240

Mas de les Roques Llises

Un grup de 5 excursionistes hagué de res rescatat este dissabte 5 de març per integrants del SIAB de Castelló després que es desorientaren quan estaven practicant senderisme per la zona de , a la provincia de Castelló.

4 dones i 1 home

Els excursionistes, 4 dones i 1 home, van poder comunicar amb el SIAB i donar la seua ubicació exacta pel whatsapp, fet que va afavorir notablement la seua localització a la zona del Mas de les Roques Llises. Fins a eixe punt es traslladaren algunes dotacions de bombers que acabaren traslladant en els seus vehicles als excursionistes fins el parc de bombers de l’Alcalaten.

Nevant en ser rescatats

Segons informa el SIAB en el moment de trobar els excursionistes estava començant a nevar i a baixar molt la temperatura, amb el que haguera suposat que hagueren passat la nit al ras, i amb el record de la desgraciada situació que va ocòrrer passat cap de setmana a la Tinença de Benifassà am la mort de dos senderistes atrapades pel temporal de neu.


 

Troben mortes dos de les senderistes perdudes a la Tinença

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rescatats dos senderistes a la Tinença | SLA - […] Rescatats 5 excursionistes a Llucena […]
  2. Doble rescat a Orpesa i Millares | SLA - […] Rescatats 5 excursionistes a Llucena […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »