Trail de vertígen a Moixent

Oscar Pérez i Cristina García aconsegueixen la victòria al Trail Moixent, primera prova del Circuit Trail dels íbers

moixent abrupta

Els íbers ja estan en marxa. Moixent va viure este diumenge la primera batalla del Circuit Trail dels Íbers que no va decebré a ningú amb una triple prova de 19 km, 12 km i marxa senderista que va omplir de Trail els carrers i les rodalies d’esta localitat de la Costera.

Vora 300 «guerrers» pogueren disfrutar de primera mà el renovat traçat d’este IV Trail de Moixent.  «Ha tingut una molt bona acceptació, especialment el Sprint Trail» ens conta Ximo Ruiz, integrant del Club Ciclista el Guerrer de Moixent i la seua secció de Trail que són els que organitzen la prova.

moixent 6«La senda del vértigo»

«Sobre tot les sendes noves que hem realitzat i treballat als últims mesos, com eixa Senda del Vèrtigo, que amb el nom ja t’ho diu tot. Era una senda antiga que anava pegada al marge, i l’hem tirat uns metres cap a dins, però tot i això, les vistes ahí són espectaculars».

Trail de Vertigen també per la velocitat en què es va còrrer . Oscar Pérez (Marathon Crevillent) va ser el més ràpid amb diferència en fer els 20 km 1000+ en un recorregut que passava pel Camp Redó i l’Antena, la senda Pou del Junqueral, Barranc de les Coves, les cases Candeal, Pitxó, de Papel, el Calvari, el Bosquet, la Cadena, abans d’arribar de nou a la Plaça Major d’esta localitat de la Costera.

Va baixar clarament de les dos horas fent un temps en meta de 01:46:02, traen-li 4 minuts al segón classificat Francisco Marcuello (Serra Vernissa) i Llorenç Montserrat (CA Bèrnia).  En dones, la victòria va estar per a Cristina Garcia, per davant de Sonia Sánchez i Irene Giner.

Volant a l’Sprint Trail

Els 11,6 km 500+ de l’Sprint Trail els va deborar David Francés (Trail Villena) amb un temps de 00:53:10, seguit de ben prop per Luis Miguel Montosa i Oscar Andrés (Trifitness 31) en un final molt apretat pels carrers de Moixent.

En dones la victòria de l’Sprint Trail va ser per a Angela López Juan amb 01:09:53, amb Alba Ortega (Trail Villena) segona i la corredora local Ana María Carreres Tortosa (CC Guerrer Moixent) completant el pòdium.


Fotos: Fotos Misael Jorques / Facebook Emi Navarro / Facebook Vite Esteve

Més dades:

I ARA, FONTANARS

Superada la batalla del IV Trail de Moixent, toca ara descansar i «curar ferides» i preparar-se per al que està per vindre. La següent parada del Circuit Trail dels Íbers serà a Fontanar dels Alforins pròxim 10 d’abril abans de tindre la prova final al Trail de la Font de la Figuera pròxim 24 d’abril.

De moment Oscar Pérez i Cristina Garcia agafen avantatge en la general del Circuit, però cal recordar que per poder optar a la victòria final al Circuit Trail dels Íbers hi haurà que participar a les 3 proves, i es computarà la suma del temps de cada una de les 3 carreres.

«El circuit preten fomentar i potenciar els valors d’una mateixa zona, juntar les mateixes tradicions culturals, esportives, i fer al participant l’autèntic protagonista a cada una de les 3 proves».

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Fontanars rep diumenge els íbers | SLA - […] Trail de vertígen a Moixent […]
  2. Fontanars s’estrena amb personalitat | SLA - […] Trail de vertígen a Moixent […]
  3. La Font de la Figuera decideix els íbers | SLA - […] Trail de vertígen a Moixent […]
  4. Juan Martínez es cola a la festa dels íbers | SLA - […] Trail de vertígen a Moixent […]
  5. El Circuit Trail dels Íbers obri inscripcions | SLA - […] Trail de vertígen a Moixent […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »