Iker Ortiz agafa el relleu a Canet

L’escalador de Benigànim guanya a Canet d’en Berenguer la segona prova de la Copa d’Escalada de Bloc FEMECV 

canet 1Amb 16 anys camí de guanyar la Copa. Iker Ortiz va confirmant cada dia les expectatives dispositades en este jove escalador de Benigànim, que al 2015 va rebre el premi Sense Límits Aventura a l’escalador més destacat.

Passat cap de setmana va aconseguir la victòria a la segona prova de la Copa d’Escalada en Bloc FEMECV que es va disputar a Canet d’en Berenguer.

Via lliure sense Flor

L’absència de Jonatan Flor, guanyador de la primera prova a Callosa i dominador de la modalitat a nivell nacional, obria les portes de la victòria a Iker Ortiz, i també l’opció de donar un pas endavant per a poder fer-se amb la Copa d’Escalada en bloc.

Els nervis no trairen a Iker que va aguantar la pressió sabent que totes les mirades estaven dipositades en ell.

Iker  va manar des del primer moment i va superar tots els blocs, imposant-se en la final amb claredat a Carlos Puche, Gosalvez, Jesús Gómez i Salvador Vila.

En dones la victòria va ser per a Raquel Lázaro, que en la final es va imposar a Sara Richart i Rocío Martínez. Raquel Lázaro es posiciona també com a favorita per a la victòria final a la Copa després de la victòria a Canet i la tercera posició a Callosa.

«Un espectacle»

«Eixe xicon és un espectacle» ens comenta Alberto Sáez, del club RotiPet de Canet d’en Berenguer, organitzadors d’una prova que va reunir més de 70 dels més destacats escaladors de la Comunitat Valenciana. La vita va tindre, a més, una nombrosa presència de públic al Carrer del Riu que va disfrutar de les habilitats dels escaladors, en especial dels més nanos, en categories sub 9, sub 12 i sub 16.

Les victòries en estes edats van ser per a Anna Martínez i Nacho Paya (sub 9), Lara Stewart i JordiPaya (sub 12), Andrea Vigo i Joan Sempere (sub 16).

«La veritat és que no esperavem tanta participació i tan de públic» reconeix Alberto, satisfets també de com els havia eixit la prova. «Tot i ser novatos en este tipus de proves estem molt contents de com ha anat el resultat i amb ganes de fer més coses».

La prova final al setembre

La següent cita de la Copa d’Escalada de Bloc serà ja a setembre, pròxim 10 de setembre organitzada pel Club Integral de Muntanya.


Més dades:

El futur de l’escalada

Segon capítol de l’autonòmic de Bulder

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Doble repte d’escalada a València | SLA - […] Iker Ortiz agafa el relleu a Canet […]
  2. Una copa per a Iker | SLA - […] Iker Ortiz agafa el relleu a Canet […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »