Un Trail 100% solidari

Diumenge 13 de març arriba la I PerimeTrail RETT a la Serra Vernissa de Xàtiva

vernissa ok

Solidaritat 100 %. Trail 100%. Des del primer pas a l’últim. Amb una gran resposta amb vora 600 participants que volen posar de la seua part i col.laborar fent el que més el agrada: córrer per muntanya.

Així és la I PerimeTrail RETT Serra Vernissa que diumenge 13 de març tindrà lloc a Xàtiva.

Hi haurà Trail per a tots en les 3 modalitats que hi ha programades i que ja tenen enllestides des del Club d’Esports de Muntanya Serra Vernissa. «Estem molt contents de com esta quedant tot preparat, ja estan a punt els 3 recorreguts i han quedat espectaculars» explica Xavier Tomás.

  • Trail: 22 km 1700+
  • Esprint Trail: 12 km 640+
  • Marxa Senderista: 10 km 570+

Duresa i bellesa

La cursa es caracteritza per la seua duresa i bellesa al mateix temps. Destacant les dos dures ascencions al cim de La Vernissa. «La pujada de les cabretes de 600m amb un desnivell de +220 per on passa el trail i l’sprint, i la pujada a La Creu de 700m i +250 per al trail» adverteix Xavier.

Els Premis 

Tot i ser una prova solidària, es manté també el factor competitiu i s’han establert uns premis per aquells que vullguen apretar-se i lluitar contra el crono.

«Hi ha premis en especies pels primers corredors/es com 4 Sabatilles Dynafit, 4 Motxilles Asics, 4 Lots de productes amb electrolites, gel i barretes, 3 estudis nutricionals…. I sortejos com 1 pernil».

La presentació, divendres

Per acabar de conéixer tots els detalls de la prova, este divendres 11 de març tindrà lloc la presentació oficial de la PerimeTrail RETT Serra Vernissa.

Serà a les 19:30 h al Centre Cultural de Xativa, a un acte on es farà presentació també la presentació de l’equip de Trail del Serra Vernissa, un dels clubs amb més presència de corredors a les proves del nostre territori.

De fet passat cap de setmana el Trail Serra Vernissa va guanyar per equips al Trail de Moixent on un dels seus corredors, Marcuello, va fer segon a la general. A més, a la MAMUCA de Carrícola Eva Castells va vèncer en categoria veteranes i corredors del club estigueren també a la II Marató de la Calderona, on el mateix Xavier Tomás va fer tercer en categoria sènior.


Més dades:

http://senselimitsaventura.com/2016/03/02/perimetral-rett-serra-vernissa-un-gran-repte/

INSCRIPCIONS SOLIDARIES

Les inscripcions per a participar este diumenge a la PerimeTrail RETT Serra Vernissa tanquen este dijous, tot i que hi haurà dorsal lliures el dia mateix de la prova fins a completar el màxim d’inscrits.

Existeix, a més, la possibilitat de fer una inscripció solidària, sense participar, sols per col.laborar amb un donatiu a l’AESR (Associació Espanyola de la Sindrome de RETT).

“El primer objetiu de la carrera és el solidari” expliquen. “És una carrera benèfica que destinarà els seus beneficis a l’Associació Espanyola de la Síndrome RETT, perquè tenga més recursos per a lluitar contra esta malaltía i poder investigar”.

La Sindrome de Rett és una de les malalties anomenades rares que afecta al sistema nerviós especialmente en xiquetes.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Trail Nonstop | SLA - […] la capital de la Costera se celebra diumenge la PerimeTrail Rett Serra de Vernissa, una cursa amb un rerefons solidari.…
  2. Dura i solidària | SLA - […] El Serra Vernissa va preparar passat cap de setmana una cursa especial i diferent. De dificultat alta per a…
  3. Una promesa complida | SLA - […] Serra Vernissa de Xàtiva organitzaren passat mes de març la PerimeTrail RETT, anunciaren que era una prova 100% solidària,…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »