Pura Valldigna

Simat acull el Campament Territorial 2016

Activitats i excursions de la ma de la FEMECV

Simat de la Valldigna és el lloc escollit enguany per celebrar el Campament Territorial de València 2016. Serà durant tot el cap de setmana, on vora 200 muntanyencs federats compartiran experiències i recorreran les muntanyes de la Valldigna.  L’activitat està organitzada per la FEMECV, el Grup Muntanya Valldigna i l’ajuntament de la localitat.

grup (47)

Un cap de setmana complet

El tret d’eixida del campament serà dissabte al migdia, amb la recepció dels participants. La ubicació, el Pla dels Corrals, «un lloc molt entranyable per a tots els Valldinencs», segons expliquen des de l’organització.

El mateix dissabte es farà una visita per l’entorn del Pla i desprès del sopar conjunt hi haurà projeccions audiovisuals de les activitats que desenvolupa la FEMECV. Els participants faran nit en el campament.

Recorregut per la Serra

Diumenge és el dia reservat per a la marxa per la muntanya. Es faran excursions al Xarco dels Coloms, la Font de la Murta o els forns de calç, entre d’altres.

Recordatori per als participants

El cap de setmana es tancarà amb el lliurament de trofeus. Es reconeixerà els Clubs FEMECV participants, els federats de major i menor edat que hi participen així com al Club que aporte major nombre de federats a l’activitat.

Un cap de setmana complet i de germanor muntanyenca en el cor de la Valldigna.

Autor: Josep Rodríguez

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »