En estat de gràcia

Sebas Sánchez guanya la Perimetral de Benissa 8 dies després de vèncer a la TransGrancanaria

Belen Agut aconsegueix la victòria en categoria femenina

Els dos reberen el reconeiximent a la passada edició dels I Premis Sense Límits Aventura 

sebas 1

 

“La temporada va a ser apassionant”. Dit i fet. Això ens va dir l’altre dia Sebas Sánchez (Marathon Crevillent) i a fe que està sent-ho per a d’ell. El corredor de Petrer va vencer este cap de setmana a la Perimetral de Benissa, només 8 dies després d’haber aconseguit una victòria de prestigi a la Advanced de la TransgranCanaria.

sebas fillaPrestigi i pressió

Amb l’aval d’eixa gran victòria a la TransGrancanaria, però també amb el cansament i la pressió de saber-se favorit, Sebas va afrontar la renovada Perimetral de Benissa allargada fins els 84 km 4650+, una prova que sempre li motiva i on la temporada passada es va quedar amb les ganes de poder aconseguir la victòria.

Contra el cansament

Esta volta, tot i les molèsties als bessons i a les plantes del peu superat l’equador de la prova, no se li va escapar la victòria a una prova que va dominar des del primer moment, fins arribar a meta en solitari marcant un temps de 10h 23′ 51″ protagonitzant a més, una emotiva entrada a meta.

Pòdium de luxe

Un pòdium de luxe el que va presentar la V Perimetral de Benissa, amb Josep Cebrià (Serra Vernissa) en segona posició amb un temps de 10h 55′ 36″ per al corredor de l’Ènova i completant la tercera plaça Miguel Mataix (Trivici Team) amb un temps de 11:13:59.

En dones la victòria va ser per a Belén Agut (CM GR-33). La d’Atxeneta va vèncer clarament en meta amb un temps de 12h 42′ 43, per davant de Miryam Talens (Marathon Crevillent) i de Encarna Fernández (COR).

TRAILPremis SLA 2015

Sebas Sánchez i Belen Agut han començat per la porta gran el 2016, donant-li continuitat a un gran 2015, on entre altres fites, van rebre el reconeiximent dels I Premis Sense Límits Aventura, com a corredors de muntanya més destacats de 2015.

 


  • Fotos: Benissa Digital / SLA
  • Més dades:

Sebas se consagra en la TransGrancanaria

“La temporada se presenta apasionante”

Sebas es reivindica a la Botamarges

El cavaller de l’Ènova

“El Tor des Geants marcarà la meua vida”

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tot a una carta | SLA - […] El tercer en discordia serà Sebas Sánchez (Marathon Crevillent) si li acaben responent les cames després del tute de…
  2. Lanzado a por la Spain Ultra Cup | SLA - […] de los Ultras en este inicio de 2016 con la victoria en la Advanced de TransGrancanaria, la CSP, la…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »