Dos voltes Sellés

Emili Sellés guanya l’Autonòmic de Carrera Vertical a Borriol i la Pujada a la Penya del Frare a Muro

«Estic amb més ganes i m’ho passe millor encara que quan vaig començar»

«Sempre m’ha agradat anar per lliure. A mi el que em funciona és anar per sensacions i on m’abelleix»

selles mabo

 

Un 2 x 1. I cada una diferent. Un doblet com va fer Zaid Ait Malek, però amb kilómetres de cotxe i carretera per en enmig. Encara queda potencial a les cames d’un dels històrics del Trail de la Comunitat Valenciana.

inov homesEmili Sellés (Marathon Crevillent) va fer passat cap de setmana doblet: dissabte victòria a l’Autonòmic de Carrera Vertical FEMECV disputat a Borriol i diumenge victòria a la IX Pujada a la Penya el Frare de Muro, prova inicial del Circuit Xitxarra Trail.

«No pensava guanyar»

«No pensava en guanyar l’Autonòmic» ens reconeix Sellés, «però uns dies abans veient les inscripcions vaig pensar que era possible».

I així va ser a l’INOV 8 Vertical MABO de Borriol on va ser el primers dels valencians en fer els 1,4 km 350 + de la pujada a la Roca de la Dama amb un temps de 14:03, només superat per Zaid Ait Malek.

És el primer autonòmic d’esta modalitat per al d’Alcoi que, en tot cas, ja havia mostrat altres voltes les seues virtuts en la distància fent pòdiums a Fondeguilla o el Puig Campana a Finestrat.

La locomotora d’Alcoi

09-03-15-CxM a la caçaDesprés de l’explossivitat de dissabte, i , Sellés tornava a l’endemà a calçar-se les sabatilles. Esta volta prop de casa, a Muro. I de nou victòria, esta volta per davant en una distància de 20,6 km 505+. Ràpida com a d’ell li agrada.

La de Muro era la primera de les proves del Circuit Xitxarra Trail que Sellés ha guanyat en les dos edicions disputades, i aspira a conseguir la tercera. «A vore com es dona que tinc companys de club que també volen fer-la com ara Sergio Gutiérrez Ferrol «Guti» que està anant com una moto».  Serà bona lluita com la que va mantindre en 2014 amb Juan Martínez i al 2015 amb Carlos Pascual.

Una segona joventut

Als 36 anys Sellés viu una segona joventut. Entra en eixa edat en què l’experiència pesa tan com els entrenaments i la motivació pot ajudar a igualar les forces. «Estic en més ganes i m’ho passe millor encara que quan vaig començar» reconeix. «Sempre m’ha agradat anar per lliure. A mi el que em funciona és anar per sensacions i on m’abelleix, tant en els entrenaments com a les curses».

«Estic en més ganes i m’ho passe millor encara que quan vaig començar»

«Sempre m’ha agradat anar per lliure. En 28 anys corrent, cross i muntanya, només he tingut entrenador 6 mesos»

«A mi el que em funciona és anar per sensacions i on m’abelleix, tant en els entrenaments com a les curses»

De fet, Sellés podriem dir que és un rara avis, perquè no compleix els canons de la planificació d’entrenaments. «En 28 anys corrent, cross i muntanya, només he tingut entrenador 6 mesos. I això ha sigut fonamental, anar per lliure i fer sempre el que vull en entrenaments i competicions. El problema no és tenir entrenadors, però a voltes si com s’ho prenen alguns i sobretot com s’ho prenga l’entrenat, que realment es qui decideix».

I ara… 

Amb bones cames i bona motivació Sellés afronta el que resta de temporada amb alguns objectius clars. El Campionat Absolut i de Clubs de Tavernes i la Campionat Nacional de Carrera Vertical a Fuente De o i el de clubs a Zumaia. Eixa és la idea, després manaran les sensacions. Com li ha fundionat des de 1994.


  • Fotos: Facebook Marató Borriol / Facebook Emili Sellés
  • Més dades:

La locomotora d’Alcoi

Dones en vertical

Dos veces Zaid

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sorpresa a Tavernes | SLA - […] darrere entrava Miguel Angel Sánchez Cebrián segon amb 02:02:04, i en tercera posició Emili Sellés amb 02:02:16. Els tres…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »