Neu fins el 4 d’abril

Les estacions d’esquí de Terol amplien temporada fins el primer cap de setmana d’abril

Valdelinares

 

La temporada de neu s’estira. S’estirarà almenys fins el 4 d’abrila les estacions de Terol, Aramón Javalambre i Aramón Valdelinares, segons han informat des del Grupo Aramón, que ha decidit ampliar el termini fixat, inicialment previst el tancament de la temporada amb el cap de setmana de Setmana Santa el 28 de març.

La neu caiguda en març -i la prevista- en este hivern tan peculiar de 2016 ha fet que estem vivint estos dies les temperaturtes més baixes i les nevades més consistents que fan que les condicions de neu actuals són perfectes pera poder disfrutar amb bona qualitat, amb més del 80% del domini esquiable operatiu i amb més de metre i mig de espesor.

Oferta especial de primavera

Per a poder disfrutar de la neu també amb un bon preu, s’ha llançat una oferta especial d’esquí de primavera que inclou forfait i allotjament entre setmana per un preu de 39 euros.A més, del 28 de març a l’1 d’abril arribarà el «Dia loco» i el preu del forfait serà de 21 euros. També hi haurà preu especial el 4 d’abril, dia de tancament de les estacions de Terol.


  • Foto: Comunicació Aramón / Nieve de Teruel
Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »