Dura i solidària

Més de 700 corredors participen a la I PerimeTrail RETT Serra Vernissa a Xàtiva 

vernissa 1

 

El Serra Vernissa va preparar passat cap de setmana una cursa especial i diferent. De dificultat alta per a la Trail i també per l’Esprint, i de nivell mig per la Marxa. I de component solidari 100% recaptant diners per a la Associació Espanyola del Síndrome de RETT.

Vora 700 corredors participaren en les 3 modalitats i tingueren l’oportunitat de passar per alguns dels paratges més emblemàtics i bonics del terme de Xàtiva com són el Castell, Ermites de Sant Feliu i San Josep, Calvari, Nevera, Penya Roja, Creueta de la Serra Vernissa i Punt Geodèssic, Ermita San Dídac, Solana, Lloma Plana, Lloma Goçalvo, Barranc Aguilló i Portet.

vernissa 3Pòdium local

A la prova llarga es va imposar incombustible corredor de Xàtiva Javi García Mascarell (www.maskarell.org) amb 2h 23’ invertits en els 22km i 1.700m positius, seguit per altres corredors també de Xàtiva com ara Abelardo Orquin i Francisco Marcuello, els dos membres del Serra Vernissa. En categoria femenina es va imposar les dos vernisseres Eva Castells amb 3h09’ i Lenu Ochian amb 3h21’, seguides en tercera posició per Isabel Murillo.

Sprint

A la prova d’Esprint de 12 km i +670m, es va imposar Raul Ballester de Mister Bikes amb 1h11’53’’, seguit per dos vernissers, Jorge Tormo a 10’’ i Ximo Martínez amb 1h14’ siguent el 1r dels veterans. En categoria femenina es va imposar Marta Sáncez amb 1h31’, seguida de Luis Juan i Silvia Sarrión. Els primers locals van ser Elies Barberá i Nuria Moreno.

Des del club Serra Vernissa volen agrair la col·laboració a l’Ajuntament, patrocinadors, col·laboradors, voluntaris i a tots els participants i anunciar que quan es tanque la comptabilitat de la cursa es comunicarà la quantitat final recaptada i el dia en que es farà l’acte de donació a l’Associació Espanyola del Síndrome de RETT.


 

PerimeTrail RETT Serra Vernissa, un gran repte

Un Trail 100% solidari

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »