La senda de la memòria

Penyagolosa Trails Sport HG recupera dos sendes originàries del camí al Penyagolosa

PT senda

 

Fent esport, fent muntanya, fent història i fent memòria. En la línea amb el compromís de respecte al medi ambient, Penyagolosa Trails SportHG continua treballant en la recuperació d’antics camins i sendes entre poblacions, per a rescatar de l’oblit sendes carregades d’història.

Benafigos i Vistabella

En esta ocasió ha estat gràcies a la col.laboració de l’Ajuntament de Benafigos que ha permés acondicionar el trajecte entre Atzeneta del Maestrat i Benafigos, un camí que pròxim 23 d’abril disfrutaran els corredors de la CSP i que després estarà a disposició de veins i visitants.

A més, també en col.laboració amb l’Ajuntament de Vistabella s’ha pogut recuperar una senda en l’entorn del punt d’avituallament de Sant Bertomeu.

Amb l’ajuda dels clubs

Els projectes de recuperació de les sendes ha estat possible gràcies a la participació dels clubs de Borriol, Vilafamés, Atzeneta i Vistabella, que amb la seua actuacions faciliten el manteniment dels camins durant tot l’any.

Joc net

Este treball, entronca amb l’objectiu de respectar i protegir la muntanya, un dels valors de Penyagolosa Trails, com també ho es el respecte cap a les persones i un mateix que passa pel rendiment esportiu en estat pur, així com el joc net i segur.


 

La Penyagolosa Trails más internacional

La MiM torna als orígens

La CSP més espectacular es queda a casa

“La MiM has de fer-la una vegada en la vida”

Caballero i Miralles es reivindiquen a una MiM sense rècord

Escuriola-Chaveli, el duel no acaba amb la CSP

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »