Aventura Sense Límits en Setmana Santa i Pasqua

Envia’ns la teua foto fent Aventura amb la revista Sense Límits i guanya… 

SLA aventura

Temps de vacances, temps d’aventura. Aventura Sense Límits en estos dies de Setmana Santa que ens permeten retrobar-nos amb més temps amb la nostra passió: fer esport d’aventura i superació.

#SLAfoto

Per a tots aquells que estos dies podeu fer una escapeta i juntar 3, 4 5 dies per a pegar a fugir i fer muntanya, o ximplement per aquells que ara teniu més temps de fer alguna roda més llarga, no vos oblideu de dur-vos la vostra revista Sense Límits Aventura!! La millor companyia per a acabar de completar la experiència amb una bona lectura per a conèixer les nostres proves i els nostres esportistes.

El Concurs

Vos convidem a que vos feu una foto fent esport d’aventura amb el vostre exemplar de la revista Sense Límits Aventura, o amb el vostre tubular o camiseta de Sense Límits Aventura i ens la feu arribar a senselimits@senselimitsaventura.com o la publiqueu al twitter o facebook amb el hastag #JosocSLA #SLAfoto.

Entre totes les fotografies que ens feu arribar farem sorteig d’una suscripció anual debades de la revista Sense Límits Aventura, a més de donar difusió a la vostra foto ja siga indidual o d’una bona colla o club.

Els terminis

Teniu de termini per enviar-nos la foto fins el pròxim 4 d’abril i el 7 d’abril donarem a conéixer els 2 guanyadors que tindran com a premi una suscrició anual de Sense Límits Aventura i alguna sorpreseta més…. Vinga animeu-vos!! Salut i Aventura també a Setmana Santa. Salut i Aventura amb Sense Límits!!

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. 5 rutes de senderismo | SLA - […] recorda en fer la ruta envia’ns una foto amb alguna revista de Sense Límits Aventura a senselimits@senselimitsaventura.com o posa-la al…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »