La reina de les maratons

Sofia García guanya la K42 de mallorca i succeix a Xari Adrián

SOFIA GARCIA

«Ja tenia de fer una marató enguany!». I tantes ganes que tenia Sofía García (2xU Técnica) com que a la primera que ha fet, victòria a la boltxaca.

La corredora de Castelló va aconseguir este diumenge la victòria a la K42 de Mallorca, sobreposant-se als 46 km 2300+ de la prova i també fins i tot a alguna perduda. «He anat de menys a més, en una prova que me’n recordava molt a les curses de la Comunitat Valenciana» explica Sofia.

Corrent com a casa

«Era un terreny molt semblant al de la nostra terra amb una part inicial molt tècnica i rocosa amb quasi tot el desnivell i la segona part molt més ràpida amb més desnivell negatiu que possitiu».

Des del primer moment Sofia García va manar a una prova on era la gran favorita i on va aconseguir la victòria amb un temps de 05h 12 minuts, sent a més la sisena a la general absoluta, lloc que fins i tot podia haver estar millor de no ser per una perduda al final de la prova. «Ha habut un moment en què no hi havia cintes i m’ha tocat recular 1 km, fins que un corredor que venia per darrere m’ha confirmat que era el camí correcte».

Prova Internacional

La de Castelló va vencer per davant de tot un seguit de corredores extrangeres com ara l’alemana Tina Fischl que va ser segona a sis minuts, o les corredores de Dinamarca Laura Hulgaaard i Islandia Elisabet Margeisdottir. El Trail valencià continua en tot cas deixant la seua emprenta, ja que l’any passat va ser Xari Adrián la que va aconseguir la victòria a esta K42 de Mallorca.

Amb la victòria a Mallorca Sofía García suma alta victòria en maratons de muntanya fora de les nostres terres com va fer a Canaries, Mèxic, Siberia o la Muralla Xina.


Foto: Mayayo Oxígeno 

Més dades:

L’huracà Sofia a Mèxic

Una dona de “ferro”

Doctorat en maratons extranyes

Sofía García, un cicló als volcans a Azores

http://senselimitsaventura.com/2015/03/16/el-trail-valencia-amplia-fronteres/

FONT CONTINUA CREIXENT

El cap de setmana ens deixa també altra bona notícia de Trail més enllà de les nostre àmbit geogràfic. La corredora Julia Font aconsegui una molt meritòria tercera plaça a la Cerdanya Skyline, a una prova amb les condicions van ser complicades per la molta presència de neu.

La corredora de Fondeguilla afincada a Font Romeu continua amb la seua bona progressió. Passat cap de setmana va estar segona a la Inov8 Vertical MABO, on precíssament Sofía García va aconseguir la segona plaça a l’Autonòmic de Carrera Vertical.

http://senselimitsaventura.com/2016/03/15/dones-en-vertical/

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Valencians a la Transvulcània | SLA - […] 45 km 3329+ la representació de la Comunitat està en mans – o en els peus millor dit- de…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »