Fernández fa el ple

Celestino Fernández (Laboratorio Sys) guanya el Duatló d’Onda i se’n du el Circuit de Duatlons de Castelló

onda celestino 2

 

4 de 4 proves. Vall d’Uixó, Vila-real, Almassora i Onda. De primera a la última de les 4 cites del Circuit de Duatlons de Castelló ha anat a parar a les mans de Celestino Fernández (CT Laboratorio Sys) que s’ha convertit en el gran dominador del Circuit en l’edició de 2016, com ja fera a 2015.

La última de les victòries va ser passat cap de setmana al IV Duatló d’Onda, on Celestino va compartir prova i quasi que entrada en meta amb Romaric Forques (Cidade de Lugo Fluvial). «Ha estat la prova en que més em va tocar apretar» reconeix Celestino que només va traure dos segons en meta a Romaric.

onda celestino 2Duel entre amics

«Hem sigut molt de temps companys d’entrenament fins enguany que va marxar becat a la Blume a Madrid. Haviem parlat de fer un 5000 fort, bici també fort i depsrés l’últim 2,5 a tope».

Així ho feren marcant en meta un temps molt inferior a l’hora amb 00:53:17 de Fernández ples 00:53:19 de Romaric amb Víctor Martínez (Duurs Castelló) també a pocs segons amb 00:53:36, en un temps que li permetía dur-se el subcampinat del Circuit.

En dones la victòria va ser de nou per a Amparo Silvestre (Laboratorio Sys) que va mantindre de nou una interessant lluita amb Ines Tirado amb qui també lluitava colze a colze pel títol del Circuit que va anar a mans de Silvestre.

I ara a pel Campionat d’Espanya

Este Circuit de Duatlons de Castelló on Celestino Fernández ha aconseguit la màxima puntuació -ple de victòries excepte a la Vall darrere de Roberto Sánchez que no optava al circuit-  ha estat la preparació perfecta per al pròxim objectiu: el Campionat d’Espanya de Duatló del pròxim 2 i 3 d’abril a Cerdanyola.

«Vaig a tractar de guanyar» assegura elde Puçol. «Jo sempre intente això però el nivell és molt alt i en pocs segons va a haber molta gent i és molt complicat».  Doble objectiu, en primer lloc la victòria, en segon lloc fer top 5. «Així podria anar al Mundial Elite en Aviles».

Tot i que esta volta no li acompanya el seu germà Mariano, Celestino continua demostrant el gran nivell que la temporada passada li va fer rebre un dels reconeiximents de la I Gala de Premis de Sense Límits Aventura.


  • Foto: Facebook Circuit Duatlons Castelló
  • Mes dades:

Fernández and Fernández, Societat il.limitada

Tres grans triatletes

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cerdanyola espera els millors valencians | SLA - […] per fer un top 5, o fins i tot alguna cosa més. “El meu objectiu és intentar guanyar” ens…
  2. #PremisSLA 2016: Triatleta més destacat | SLA - […] CELESTINO FERNANDEZ  (Cidade de Lugo Fluvial / Sagunt) […]
  3. ADN Duatló | SLA - […] Fernández fa el ple […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »