Senderisme en família a Rafelbunyol

4 rutes de senderisme accesibles per a tots els públics per a Setmana Santa

senderisme famíliaSenderisme per a tots, sense distinció d’edat i capacitat física. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Rafelbunyol està organitzant la Setmana de l’Activitat Física i de la Salut de Rafelbunyol amb rutes de senderisme en família que tindrà lloc del 29 de març a l’1 d’abril, coincidint amb les vacances de Setmana Santa.

L’objectiu de la iniciativa és conscienciar a la població dels beneficis de l’activitat física per a la salut a través d’una de les activitats esportives amb més èxit en esta localitat de l’Horta Nord.

Rutes per a tots els públics

4 rutes de senderisme per l’Horta Nord de baixa dificultat, d’entre 6 i 15 quilòmetres per entorns naturals propers a Rafelbunyol que es duran a terme per les vesprades a partir de les 16 hores amb eixida des del Centre Social.

  • La primera ruta, dimarts 29 de març, serà una excursió per l’horta de 8 quilòmetres de recorregut.
  • El dimecres els participants efectuaran una ruta de 9 quilòmetres per la muntanya de “La Patà” al Puig.
  • El dijous 31 de març tindrà lloc la ruta més extensa de totes, una excussió a “Les Trinxeres” de 15 quilòmetres.
  • El divendres per a finalitzar la Setmana, els assistents recorreran la ruta més curteta, de només 6 quilòmetres d’extensió de nou per l’horta, perfecta per a realitzar amb els més xicotets i xicotetes de la família.

Ja està obert el termini d’inscripció per a participar en aquestes rutes que podrà formalitzar-se en el Centre Social, de dues maneres: per ruta individual o a totes elles.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »