Evacuats 3 ciclistes a València i Castelló

Els ciclistes han patit accidents a Pina de Montalgrao, Bocairent i Cortés de Pallàs

Tres ciclistes -de muntanya i de carretera- han estat evacuats en helicòpter este dissabte 26 de març en diversos accidents que han tingut lloc a la província de València i Castelló i que han obligat a actuar a diversos equips de rescats de la Generalitat Valenciana, segons infoma l’agència EFE citant fonts de la GVA 112.

ciclista 1El primers dels accidents s’ha produit a Pina de Montalgrao, a l’Alt Palància on un ciclista de 53 anys ha caigut de la bicicleta i ha estat evacuat en un helicopter medicalitzat de la Generalitat Valenciana que l’ha traslladat fins a l’hospital La Fe de València per que fora atés de diverses ferides.

ciclista 2El segon dels accidents ha tingut lloc a Bocairent, a la Vall d’Albaida quan un ciclista de 44 anys ha caigut en un sender de dificil accés que també ha obligat a la intervenció d’un helicòtper de la Generalitat Valenciana que en este cas, ha traslladat  el ciclista a una ambulància que l’ha dut a un centre hospitalari.

El tercer accident ha tingut bloc a Cortés de Pallàs, a la comarca d’agora Cofrents, quan un home se n’ha exit en una revolta del km 4 de Cortes de Pallàs. També ha estat traslladat en un helicòpter medicalitzat de la Generalitat que l’ha dut a l’Hospital La Fe de València.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »