Campions d’Espanya d’Orientació

La Comunitat Valenciana aconsegueix el títol als Campionats disputats a Pontevedra

Pòdiums individuals per a Antonio Martínez, Andreu Blanes i Violeta Feliciano 

Orientacion campions

 

Millor impossible. La delegació de la Comunitat Valenciana torna de Pontevedra com la gran triomfadora dels Campionats d’Espanya d’Orientació 2016 que han estat disputant-se tot este llarg cap de setmana de Setmana Santa a la província galega i on els nostres representants han aconseguit 48 medalles deixant clar que l’orientació espanyola parla valencià

La Comunitat Valenciana va mostrar la seua superioritat en l’acumulat de totes les modalitats disputades amb una puntuació total de 4697 punts, que li va donar la primera possició de la classificació general per davant de Catalunya (4537) i de Castilla i Lleó (4362) amb Madrid i Andalucia completant el Top 5.

CEO podiumAntonio Martínez, doble victòria

El domini valencià als Campionats d’Espanya d’Orientació 2016 s’ha manifestat en cada una de les modalitats disputades. En categoría masculina destaca la doble victòria d’Antonio Martínez (Colivenc) tant en la modalitat de distància llarga com en la modalitat sprint, repetint la gran actuación que ja va tindre als campionats de 2015.

En la distància llarga, l’Orientador d’Onil hagué d’emplear-se a fons ja que nomes 2 segons van donar-li la victòria per davant d’Eduardo Gil (Burgos TJalve), 01:18:25 per 01:18:27 amb altre alacantí, Roger Casal en tercera posició del pòdium amb 01:20:20. Cal destacar també la bona actuació de Manuel Jurado (San Joan) que va acabar quart amb 01:21:42 i Andreu Blanes (Colivenc) que va acabar el que fa sis amb 01:24:24.

En la distància sprint de nou va ser Antonio Martínez el més ràpid, curiosament esta volta amb més marge, amb un temps de 00:14:24, amb el també alacantí Andreu Blanes segon amb 00:14:57, en el que va ser una exhibició dels xiquets bomba de l’orientació. Cristobal Camarasa (Colivenc) va ser el que fa set i Manuel Jurado (San Joan) el que fa 9.

Blanes, victoria a la media

També a la modalitat de distància mitja, hi hagué victòria absoluta per a representants de la Comunitat Valenciana, en esta ocassió va ser per a Andreu Blanes (Colivenc) amb un temps de 00:28:24, per davant d’Eduardo Gil (Burgos TJalve) i de Luis Nogueira de la Muela (Malaga COMA). Antonio Martínez esta volta va ser quart, amb Roger Casal el que fa set i Manuel Jurado el que fa nou.

Violeta Feliciano, doble pòdium

En categoria femenina la gran protagonista va ser Violeta Feliciano (Colivenc) que va aconseguir dos pòdiums absoluts en les modalitats de distància mitja i sprint. En la distància mitja Feliciano va acabar tercera per darrere d’Anna Serrallonga (Girona GO-XTREM) i d’Ona Ràfols (Barcelona COC), amb una bona actuació d’Alicia Gil i Esther Gil en cinquena i sisena plaça.

A la distància sprint, Feliciano va pujar fins a la segona posició del pòdium, només superada per 3 segons per Ona Ràfols (Barcelona COC). Alicia Gil va repetir cinquena posició amb Alicia Cobo (Colivenc) la que fa 8.

A la modalitat de distància llarga, no tingueren pòdiums, però cal destacar la quarta possició d’Alicia Gil i la cinquena de Violeta Feliciano amb Esther Gil (Colivenc) la que fa 8 i Esmeralda Ruiz (San Joan) la que fa nou.

Domini també als relleus

El domini dels nostres orientadors es va plasmar també en la modalitat de relleus en la primera posició de l’equip conformat per Roger Casal, Andreu Blanes i Antonio Martínez, amb una destacada quarta posició de l’equip conformat per Cristobal Camarasa, Luis Sánchez i Manuel Jurado i la sisena posició de l’equip conformat per Oscar Vila, Iván Ramal i Borja Vila.

En dones, segona posición de l’equip conforma per Violeta Feliciano, Alicia Gil i Esther Gil, i cinquena posició per a l’equip conformat per Esmeralda Ruiz, Ana Camarasa i Alicia Cobo.

En la modalitat d’Orientació Precisió cal destacar la tercera posició de José Antonio Tamarit Suay (CC Valencia), la cinquena de Juan Antonio Villena Belenguer (Valencia O), amb Ana Belén Calvo (UPV-O9 la que fa onze i Adrian Tamarit (Valencia-O) el que fa dotze.


Antonio Martínez i Emili Sellés, or al Campionat d’Espanya

“Falten dones que practiquen Orientació”

Colivenc, la fábrica de campeones

L’orientació espanyola parla valencià

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Els campions d’Orientació, a per l’Autonòmic de Trail! | SLA - […] demostraren passat diumenge a Biar, fent primer i segon a l’Autonòmic de Mitja Distància, com a nivell nacional com…
  2. Sorpresa a Tavernes | SLA - […] No era la seua estrena en el Trail, però si almenys en una prova del màxim nivell, amb els…
  3. “No sé on arribaria si em passara al Trail…” | SLA - […] el món de l’Orientació és un dels craks a nivell nacional i internacional, proclamant-se recentment doble Campió d’Espanya a…
  4. “Si em passara al Trail… no sé on arribaria” | SLA - […] el món de l’Orientació és un dels craks a nivell nacional i internacional, proclamant-se recentment doble Campió d’Espanya a…
  5. Pòdiums valencians al Nacional OBM | SLA - […] Campions d’Espanya d’Orientació […]
  6. Doble Autonòmic per a Violeta | SLA - […] física i tècnicament” ens reconeix Violeta, satisfeta per la doble victòria, tot i ser una habitual dels pòdiums a…
  7. Valencians a pel Campionat d’Espanya d’Orientació | SLA - […] Entre els orientadors reunits des de diversos punts d’Espanya hi ha com sempre una ampla representació valenciana que tractarà…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »