Una cima por la vida

La valenciana Carmen González Meneses puja al Toubkal al Marroc en la seua lluita contra el càncer 

Captura de pantalla 2016-03-29 a las 9.06.17

 

Perquè el millor per a mirar al futur és donar pasos. I caminar. I plantetjar-se reptes que poden semblar impossibles. Però que es poden fer, a poc a poc.

carmen 2Caminar, en este cas cap al cel o cap els cims més alts d’Africa és el que està fent la valenciana Carmen González Meneses, que passat 20 de març va fer cim als 4.167 metres del Toubkal, la muntanya més alta del Marroc.

També al Kilimanjaro

És el segon cim que realitza en Africa en els últims mesos després que esta notaria de Manises formara part de l’expedició de 5 dones que havent patit un càncer de pit van pujar el Kilimanjaro (5895 m) a Tanzania, dins del projecte auspiciat per l’AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer) per a fer visible esta malaltia i donar un missatge de superació.

«El viatge val la pena si hi ha una persona que en vore el que fem pensa: Jo també puc fer-ho» expresava recentment Carmen. Que servisca per a contagiar l’energia vital per a combatre el càncer de pit o en el cas particular de Carmen la mastectomia preventiva a la que va ser sotmesa davant l’alt risc de patir càncer de pit.

«El poder fer la muntanya no per tu, sino per altres, és el màxim que pots aconseguir» explicava també Carmen dins d’un reportatge de #RetoPelayoVida. «El missatge és per a tota la societat. Que les dones que tinguen esta malaltia que isquen, que continuen fent exercici fisic. Evidentment hi ha dies que no hi ha ganes però hi ha que fer eixe esforç i recuperar les ganes de fer exercici fisic i la mobilitat. L’esport te dóna una capacitat i un esperit que t’ajuda a superar qualsevol circunstància de la vida des del punt de vista psicològic».

Una familia aventurera

carmen 3L’aventura i la superació forma part de la forma de vida de Carmen que va pujar al Toubkal en companyia del seu home Javier Oliver, de qui en alguna altra ocasió hem fet referència a Sense Límits Aventura.

Al 2015 va fer un doble repte, d’una banda al juliol va pujar sis vegades en bicicleta el Mont Ventoux, l’equivalent a 8.848 +, i a l’octubre va fer una seguida de 12 cims de més de 4000 metres als Alps en només 4 dies.

Javier Oliver va ser un dels candidats als Premis Sense Límits Aventura 2015 en la categoria d’activitat de muntanya més destacada i repte personal d’aventura.


 


 

Més dades:

13 hores al Mont Ventoux

3 dies, 12 quatre mils

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Volcáncer, volcanes con mensaje | SLA - […] en práctica las experiencias acumuladas en otras expediciones de montaña que les han llevado al Toubkal en Marruecos, a…
  2. Volcanes 2×1 | SLA - […] muy contentos de haberla subido. Sufrimiento extremo”. Ese es el mensaje que la valenciana Carmen Gonzalez Meneses nos hace…
  3. Encordados a la vida | SLA - […] Ho faran des de l’experiència acumulada en altres expedicions, la més recent a l’Equador on Carmen i Javier participaren…
  4. ‘Soroche’, el fantasma de l’altiplà | Sense Límits Aventura - […] Una cima por la vida […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »