El Señor del Trail lidera la selecció FEMECV

Miguel Angel Sánchez Cebrián principal novetat a la selecció FEMECV per a la Copa d’Espanya de Trail

sanchez cebrian

 

Torna el Señor del Trail, com el batejarem al número 7 de la revista Sense Límits Aventura. Torna Miguel Angel Sánchez Cebrián a la selecció valenciana que representarà a la FEMECV (Federació d’Esports d’Aventura de la Comunitat Valenciana) a la Copa d’Espanya de Carreres per Muntanya FEDME.

Ja ho va fer la passada temporada al Campionat d’Espanya a Màlaga on va ser el millors dels nostres acabant el que fa 13, i ara torna a formar part de la selecció a la Copa d’Espanya, una competició de la que va ser el primer guanyador en 2001 i en què no participava des de feia 11 anys, anys de patiment fins que va trobar solució als problemes físics que li impediren rendir durant tot eixe temps.

La Llista de 7

El de Petrer és la principal novetat a la llista de 7 components que ahir va donar a conéixer Angel Font, el seleccionador i responsable de l’àrea de carreres per muntanya de la FEMECV.  Els 7 components de la selecció són:

 • Mario Bonavista Domingo (Mur i Castell-Tuga) – Categoria senior
 • Miguel Angel Sanchez Cebrian (Maratón Crevillent) – Categoria Sènior / Subcategoria veterano
 • Juan Navarro Martinez (Cd Montaña y Escalada Corremón) – Categoria Sènior / Subcategoria veterano
 • Pilar Raro Garnes (CxM Valencia) – Categoria Sènior
 • Eva Bernat Llorens (CxM Valencia) – Categoria Sènior
 • Jaime Soriano Luiz Categoria (Cd Montaña y Escalada Corremón) Sènior/ Subcategoria promesa
 • Guillermo Albert Lizandra (Amics Volta al terme de Fondeguilla) Categoria Júnior

sla 7 portadaBones opcions

Font té moltes esperançes dipositades en què els nostres representants puguen fer un bon paper. «Són homes i dones amb un gran palmarès a les seues espatlles i amb garanties de deixar el pavelló ben alt, tant a nivell personal com representant a la nostra Federació» explicava ahir.

Bon inici a Borriol

Entre els nostres corredors Sánchez Cebrián i mario Bonavista arriben en forma, com van demostrar a la MABO a Borriol, acabant tercer i quart a la primera de les proves de la Copa d’Espanya, amb Juan Navarro el que fa 7, primera cita en que també tingueren un bon rendiment Pilar Raro i Eva Bernat, les dos companyes de club CxM Valencia, que a més estan competint entre sí pel Campionat de Lliga de Carreres per Muntanya FEMECV.

El calendari

La Copa d’Espanya de Carreres per Muntanya FEDME està compasada per 6 proves. La primera d’elles ja es va disputar passat 12 de març amb la MABO a Borriol, i la següent serà el 10 d’abril a Lugo on no acudirà la seleccio FEMECV per coincidir amb el Campionat Autonòmic a Tavernes de la Valldigna. I restaran després 4 proves: el 1 de maig a Castro Urdiales (Cantabria), el 5 de juny a Villaler (Lleida) i 7 d’agost a Vistabella (Castelló) i el 23 d’octubre a San Esteve de Palautordera, Barcelona.

 • 13/03   1ª prova: X MABO (Borriol) 42 km i 2.550 m+
 • 10/04   2ª prova: Carrera Montaña Montes de Viveiro “Camovi”, 42,200 Km i 2.400 m+
 • 01/05   3ª prova: VIII Trail Rae Otañes (Castro Urdiales), 34 Km i 2.200 m+
 • 05/06   4ª prova: Sky Race Vallibierna (Villaler), 34 Km i 2.700 m+
 • 07/08   5ª prova: X Cursa per Muntanya Vistabella, 28 km i 1.500 m+
 • 23/10   6ª prova: Marató del Montseny, 43 km i 2.700 m+

Més dades:

El señor del Trail

“Cada vegada hi ha més nivell al Trail”

Tavernes acollirà la tercera prova de la Lliga CxM FEMECV

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

 1. La selecció FEMECV CxM a donar la cara a Cantabria | SLA - […] El Señor del Trail lidera la selecció FEMECV […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »