La història continua a la Marató de la Marina Alta

Diumenge 3 d’abril arriba la XI Marató per Muntanya de la Marina Alta a Gata de Gorgos

marina alta 1

 

Córrer a la Marató per Muntanya de la Marina Alta és recòrrer la història del Trail. Córrer per on a finals del segle passat ja es feien maratons de muntanya. Correr pels paratges que van acollir la primera prova de la I Copa d’Espanya de Carreres per Muntanya FEDME. Es respira trail. Es respira història.

Modificacions als recorreguts

marina alta perfilLa renovada Marató per Muntanya de la Marina Alta arriba este diumenge 3 d’abril a la seua onzena edició, amb les forces revitalitzades que li donen els components del Grup Espeleològic Gata, i la bona resposta dels corredors davant els dos recorreguts plantetjats que després de les últimes modificacions queden finalment en 40 km 2400+ i 21 km 1100+. 

S’ha hagut de reduir un parell de kilòmetres a la marató que en tot cas no perd l’essència ni la duresa de les pujades a la zona del Castell d’Aixa, amb la doble ascensio al Tossal Gran i al propi castell que es pujara una vegada per les crestes i altra pel llibre. «Eixe serà el punt clau que marcarà les opcions dels corredors per guanyar» adverteix Fernando Arabí «Curro» del Grup Espeleològic Gata.

gegant pedro martinezRamírez vs Martínez

Entre els molts corredors presents el duel està servit entre Pablo Ramírez, guanyador de la passada edició, i Pedro Martínez, segon classificat que enguany tractarà de pujar al més alt del pòdium, i que a més arriba després d’aconseguir uns bons resultats a l’inici d’este 2016 amb victòria al Gegant de Pedra a Ondara i pòdium a l’Infern Trail a Orba.

marina alta perfil 2Els Tres Tossals

A més de la marató, la mitja, la II edició dels Tres Tossals permetrà disfrutar d’un gran espectacle recorrent els Serrillars (es pujarà dos vegades), el Tossal del Moro i el Tossal de Llecinta.

La cita este diumenge a les 08:00 h amb eixida i arribada a la Plaça Nova de Gata. Si tens interés encara estàs a temps!!!


 

Més dades:

Marina Alta, una Marató amb molta història

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Els dominis de Pedro i Pablo | SLA - […] Pablo, Pablo i Pedro anaren alternant-se dominant el recorregut dur i sec dels 40 km 2400+ d’esta Marató per muntanya…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »