Sebas, Subcampió d’Espanya d’Ultres

Sebas Sánchez aconsegueix la segona plaça a l’Ultra Montseny, després de liderar la prova fins el tram final

CfCniunWAAA_9il

 

Altra gran exhibició de Sebas Sánchez (Marathon Crevillent). El corredor de Petrer ha sumat este dissabte altre gran pòdium al seu palmarès acabant segon al Campionat d’Espanya d’Ultra Trail FEDME que es disputava amb l’Ultra Montseny de 80 km 4600+ pel Parc Natural del Montseny a la localitat catalana de Viladrau, repetint la segona plaça que ja va aconseguir l’any passat a esta mateixa prova.

Satisfacció, en tot cas, a mitges perquè Sebas va estar liderant durant 25/30 km una prova on estaven bona part dels millors corredors d’ultres d’Espanya tot i l’absència final de Miguel Heras i Dani Aguirre. No va ser fins el final de la prova quan es va vore superat per Gerard Morales.

Forces justetes

«M’he desenflutat en la última puxada» ens comenta Sebas encara des de Viladrau. «Anava amb les forces molt justes i quan m’ha passat Gerard m’ha donat un poc de baixó». Tot i això, restava encara l’última baixada tècnica on Sebas ho ha intentat: «Quasi enllace amb ell, però Gerard ja anava molt llançat i ha estat impossible». Un Gerard que  entrava en meta per davant del  corredor alacantí, amb Pau Bartolo en tercera posició.

«Ho he tingut molt a prop, però si abans de l’eixida amb tot el plantell de corredors que hi havia em diuen que podia quedar segon l’haguera signat. Fer segon a un Campionat d’Espanya d’Ultra Trails FEDME amb els millors corredors i seleccions no es fa tots els dies».

En categoria femenina victòria per a Gemma Arenas que repetia el títol aconseguit la temporada passada, per davant d’Eva María Moreda i de Mercedes Pila.

L»Ultra Monttseny, a més del Campionat d’Espanya d’Ultra Trail, ha estat la primera de les proves de la Copa d’Espanya d’Ultra Trail que farà parada pròxim 24 de setembre al Monduber Ultra Trail

I ara… Spain Ultra Cup o Copa d’Espanya?

Després del bon rendiment a l’Ultra Montseny s’obri un nou escenari per a Sebas Sánchez en quan a les principals lligues de Ultra Trail nacionals. El de Petrer té opcions de poder competir per guanyar tan a la Copa d’Espanya d’Ultra Trails com a la Spain Ultra Cup, que va encetar amb una gran victòria a la Advanced de la TransGranCanaria.

Faltarà vore quina és l’aposta principal de Sebas donada l’exigència del calendari i dels competidors. Cal recordar l’any passat ja va acabar segón de la Copa d’Espanya d’Ultra Trails FEDME –després d’una pol.lèmica sanció a l’Ultra Gueyos del Diablo. «Apostaré segurament per la Spain Ultra Cup» acaba dient-nos Sebas. «Després del que va ocòrrer l’any passat a la Copa, i a més amb la beca de las Alpine Running, segurament apostarem per la Spain Ultra Cup i el Circuit Alpine Running que són proves i circuits molt exigents i ja va bé per acabar la temporada».


Sebas se consagra en la TransGrancanaria

“Esto se aleja de lo que para mí es el Trail”

La FEDME explica la sanción a Sebas Sánchez

La Mabo i el Mondúber, s’estrenen al calendari FEDME

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tot a una carta | SLA - […] després del tute de ultres de les últimes setmanes. El de Petrer va ser passat cap de setmana subcampió…
  2. Cita d’estrel.les al Penyagolosa | SLA - […] Enguany, arriben amb resultats més dispars i amb la gran amenaça de Sebas Sánchez, el corredor de Petrer que…
  3. Sebas i Zaid, grans favorits per a la CSP i la MiM | SLA - […] de Sebas en este inici de 2016 amb la victòria a l’Advanced de la TransGrancanaria i el subcampionat d’Espanya…
  4. Sebas també guanya la CSP | SLA - […] amb victòries de mèrit a l’Advanced de la Transgrancanaria, la Perimetral de Benissa i el subcampionat d’Espanya d’Ultra Trail…
  5. Lanzado a por la Spain Ultra Cup | SLA - […] de 2016 con la victoria en la Advanced de TransGrancanaria, la CSP, la perimetral de Benissa y el subcampeonato…
  6. “Ha sido mi mejor temporada sin ninguna duda” | SLA - […] Gracias. Sí, por supuesto, era uno de los objetivos importantes de la temporada junto al Campeonato de España distancia Ultra…
  7. La millor selecció per a la carrera més dura | Sense Límits Aventura - […] Sebas, Subcampió d’Espanya d’Ultres […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »