Altres pòdiums per al futur

Javi Lluch acaba segon junior al Campionat d’Espanya de Duatló a Cerdanyola amb Romaric Forque campió en cadets

Davinia Albinyana aconsegueix bronze en categoria femenina elit, amb Noelia Juan i Claudia Montagut pòdium 

javi lluch

 

Donan pasos ferms, i progresar. Així continua avançant els duatletes valencians que este cap de setmana han aconseguit pòdiums destacats en les diverses categories on teniem representació als Campionat d’Espanya de Duatló que s’ha disputat a Cerdanyola.

Mà a mà final de Lluch en junior

El valència Javier Lluch (Cidades de Lugo Fluvial) va repetir el pòdium de la passada temporada en categoría cadet, donant un pas més, en tot cas, en fer-ho en categoria junior i repetir la segona posició

JAVIER LLUCH 2

Javi Lluch va estar a més competint per aconseguir la victòria i després d’un bon segment inicial de 5 km de carrera a peu i un segment de bicicleta de 20 km amb un grup d’unes 10 unitats, a l’últim segment de carrera a peu es va colocar en el grup capdavanter amb Alberto González, Jesús del Val i Andrés Cendán.

Arribant a meta, Lluch se’n anà amb Alberto González (Arcade Inforhouse Santiago) que a la fí, en l’sprint final es va definir per a Alberto González per només un segon, 01:00:40 pelis 01:00:41 del nostre duatleta. Dels nostres, cal destacar també Javi Carratalà (CT Laboratorio Sys) acabà el que fa 15.

Premi SLA de futur

Lluch, que passat desembre va rebre el premi Sense Límits Aventura com a esportista d’aventura amb més futur, afrontarà pròxim cap de setmana una nova cita destacada a la prova de la Copa d’Europa que tindrà lloc a Melilla.

cerdanyola albinayaAlbinyana pòdium femení

A més del pòdium de Javier Lluch cal destacar un altre pòdium, el de la duatleta Davinia Albinyana (CA SAfor Delikia Sport) que va acabar tercera en la categoria elit femenina, a apenes 5 segons de la segona classificada Sara Bonilla (Triatló Clavería Mostoles) i a dos minuts de la primera Paula García Godino (Diablillos Rivas)

Noelia i Claudia, pòdium sub’23

La lluita per les medallas va estar en molts pocs segons, i de fet altres dos duatletes valencianes feren un paper molt destacat quedant-se molt a prop del pòdium i aconseguint a més pòdiums en categoria sub’23.

És el cas de Noelia Juan Pastor (CEA Bétera) que va fer sisena a dotze segons de Davinia o de Claudia Montagut (Redolat Tri) que va acabar la que fa 11 però a només 24 segons de la tercera plaça, i com fiem, forem segona i tercera a les categories sub’23.

En categoria masculina el millor dels nostres en categoria elit va ser Celestino Fernández (CT Laboratorio Sys) que va acabar a la posició 23 a una prova que, aprofitant l’absència d’Emilio Martin, va vencer Uxío Abuin (Triatlón Arteixo) i que va estar molt igualada com demostrar el fet que els primera 25 clasificats estigueren separats per menys d’un minuto a la classificació.

I en cadets.. Romaric

I en cadets, victòria del també valencià Romaric Forques (Cidade Lugo Fluvial) que va vèncer clarament per davant de Javier Romo i Pablo Ramón.


Garantit el futur del triatló valencià

Medalles valencianes a Pontevedra

“Este quart lloc em sap a victòria”

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. “Aún no me creo lo que he hecho” | SLA - […] Tiene solo 18 años, cumplidos el pasado mes de abril. Toda una vida por delante y un ambición en el…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »