Els dominis de Pedro i Pablo

Pedro Martínez i Pablo Ramírez dominen a la XI Marató per Muntanya de la Marina Alta

 

pedro martinez

 

Eren els dos favorits. Ho havien demostrat a les passades edicions més recents on havien aconseguit sendes victòries. I Pedro i Pablo tornaren a demostrar ahir a Gata de Gorgos que són els grans dominadors de la Marató per Muntanya de la Marina Alta que, organitzada pel Grup Espeleològic de Gata, arribava este diumenge va viure la seua onzena edició.

pablo ramirezPedro i Pablo, Pablo i Pedro anaren alternant-se dominant el recorregut dur i sec dels 40 km 2400+ d’esta Marató per muntanya carregada d’història amb punts de pas tan destacats com la pujada al Castell d’Aixa, o la doble ascensio al Tossal Gran.

En el tram final de la prova ha sigut quan les rampes li han afectat a Pablo Ramírez que li han impedit continuar el ritme de Pedro Martínez, que en tot cas anava animant-lo perquè poguera continuar donant-li batalla.

Al ritme del tabal

A la fi, victòria per al corredor d’Ondara que entrava a la meta a la Plaça Nova de Gata al ritme del tabal i la dolçaina amb un temps de 04:41:54, aconseguint una altra gran victòria en este 2016 com la que ja va aconseguir recentment al Gegant de Pedra a Ondara, o el disputat pòdium a l’Infern Trail, una victòria de mèrit allà on han passat els grans corredors del Trail nacional i on va disputar-se la primera prova de la Copa d’Espanya.

Segon arribava Pablo Ramírez amb un temps de 04:47:32, amb el dolor en les cames per les rampes i en el cor per no poder repetir la victòria de la passada edició.  En tercera posició entrava en meta Rafael Derwin Abbot (CM La Faixa), este particular corredor de Trail que va anar retallant diferències i acabava amb 04:52:50.

En categoria femenina la victòria va ser per a Encarna Cardona que va imposar-se clarament davant Ana Guevara a qui va traure quasi una hora en meta, amb Ana Belén Juárez completant el pòdium.

Va ser el fi de festa a una nova edició de la Marató per Muntanya de la Marina Alta marcada per la bona temperatura i per la molta presència de corredors locals, que demostren que Gata és terra de Trail.


Més dades:

La història continua a la Marató de la Marina Alta

Marina Alta, una Marató amb molta història

Pedro torna a dominar el Gegant

El secreto era el remo

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »