Els campions d’Orientació, a per l’Autonòmic de Trail!

Antonio Martínez i Andreu Blanes faran la seua estrena en el Trail pròxim diumenge al Campionat Autonòmic a Tavernes

«Crec que tenim opcions a tot a Tavernes»

niños bomba

 

Els Xiquets Bomba d’Onil se passen al Trail… per a provar. Els grans dominadors de l’esport de l’orientació tant a la Comunitat Valenciana, com demostraren passat diumenge a Biar, fent primer i segon a l’Autonòmic de Mitja Distància, com a nivell nacional com demostraren fa 10 dies a Pontevendra aconseguint els títols de sprint, mitjà i llarga distància. I ara «amenacen» en provar en el món del trail.

andreu blanes«Podem fer un bon paper»

«Tenim expectatives de fer un bon paper en el nostre debut en el Trail» ens explica Andreu Blanes en els dies previs a la disputa del Campionat Autonòmic Individual i per Clubs de Carrera per Muntanya FEMECV que este diumenge 10 d’abril tindrà lloc a Tavernes de la Valldigna.

Andreu Blanes i Antonio Martínez estaran a Tavernes amb la il.lusió de testar les seues forces amb els millors corredors de la Comunitat Valenciana.

«A l’orientació pareix que no correm tant, però físicament hem de estar molt forts, i igual esta és la part de l’orientació que la gent no coneix, i per aixó volem participar en esta carrera, ja que podem vore si tenim bon nivell corrent i ens servix de preparació física per als nostres objectius».

«A l’orientació pareix que no correm tant, però físicament hem de estar molt forts»

«Podem vore si tenim bon nivell corrent i ens servix de preparació física per als nostres objectius»

El «morbo» està servit per vore quin és el seu rendiment, si són capaços d’adaptar-se a esta modalitat on les cintes són només un punt per a indicar el camí i no punts de control a trobar en el menor temps possible. «Les diferencies son grans, ja que en el Trail només es tracta de correr i en orientació no pots perdre mai la concentració».

El «morbo» està en vore si són capaços de mantindre el nivell que els fa ser els millors orientadors d’Espanya i estar entre els millors del món en les seues especialitats, un nivell que de fet els ha dut a representar clubs extrangers.

antonio martínezLa transició… 

No són els primers orientadors en donar este pas -no definitiu- al Trail. Alguns com Ionut Zinca o Marc Lauestein ho han provat de forma més continuada.

I també al contrari, alguns corredors de muntanya com ara Emili Sellés també practica l’orientació i aconsegueix també bons resultats. Va ser el corredor d’Alcoi, de fet, qui ens va posar en contacte amb el Marathon Crevillent que és el club amb que aniran a Tavernes.

Els consells…

Amb Emili tenen una conversa pendent esta setmana perquè els done més indicacions i consells en esta transició de l’orientació al Trail. No és estrictament el seu debut en la modalitat ja que a Escòcia o Noruega han fet alguna prova, però de poc recorregut i molt de desnivell.

Ara afrontaran els 22 km 1210+ de l’Autonòmic de Tavernes. Una altra demostració que els xiquets bomba d’Onil volen ampliar fronteres i no tenen por. «Crec que tenim opcions a tot a Tavernes» acaba dient Andreu. Diumenge ho sabrem.


Més dades:

Valencians al top 100 d’orientació

Andreu Blanes, propuesto para los mejores logros en Orientación

Campions d’Espanya d’Orientació

Antonio Martínez i Emili Sellés, or al Campionat d’Espanya

L’orientació espanyola parla valencià

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »