Un Trail molt més que solidari

El Trail Solidari Ciutat d’Alcoi posa en marxa el conveni per a millorar les sendes per on passa la prova

alcoi 1

Trail, solidaritat i medi ambient de la mà. Això representa el Trail Solidari Ciutat d’Alcoi que pròxim 16 d’abril arriba a la seua quarta edició. Ja fa temps esgotaren les inscripcions per als múltiples equips que transitaran pels 56 km 5700+ del recorregut d’esta edició de 2016. Més de 1000 persones entre corredors i caminants. Moltes cames, moltes persones xafant un mateix punt de la muntanya.

Millora de sendes

Per això, des de l’Associació +QueunTrail, organitzadora del Trail Solidari Ciutat d’Alcoi han posat en marxa una iniciativa per a millorar les sendes per les que travessa el Trail, en especial en esta edició del 2016 on bona part del recorregut travessa el Parc Natural de la Serra de Mariola.

alcoi 2Eixe compromís medi ambiental es va plasmar en un conveni que signaren els diversos clubs de corredors de muntanya d’Alcoi amb l’Ajuntament de la localitat, i passat dissabte es va plasmar en les actuacions que integrants de l’Associacio +QueunTrail, realitzaren a la senda del Preventori San Cristófol, amb la col.laboració també de membres del Club Atletisme Alcoi, Club Aper Alcoi, Club A Poc a Poc Alcoi, Onsen Runners, Trialcoy i la regidoria de Medi Ambient.

Solidaritat

El naixement d’aquesta prova va estar vinculat a una experiència personal de superació de Paco Fuster relacionada amb el càncer, i la tasca solidària per col·laborar amb les persones que pateixen aquesta malaltia és l’epicentre de tot el que es fa.

En primer lloc, es recapten fons tant per a l’AECC com l’Associació per al Suport i Ajuda en el Tractament del Càncer (SOLC). En l’edició de 2015 l’aportació solidària va aplegar als 8.500 euros. A més, cada any el Trail Solidari Ciutat d’Alcoi fa una dedicatòria, que enguany anirà per als investigadors que treballen incansablement i de vegades amb dificultats econòmiques per a lluitar contra el càncer.


Baner Turisme

 


  • Foto: Associació +QueunTrail
  • Més dades:

El Trail Solidari d’Alcoi apuja el teló

La carrera més llarga

http://senselimitsaventura.com/2015/05/11/les-llebres-dominen-a-alcoi/

SLA amb el Trail Solidari

Sense Límits Aventura vol posar també el seu granet d’arena en esta edició del Trail Solidari Ciutat d’Alcoi i, a més de donar difusió a la prova, al llarg del cap de setmana que té lloc el Trail hi haurà una venda solidària de revistes de Sense Límits Aventura on una part de la venda de la revista anirà també destinada a la recaptació general d’esta edició de 2016.

Runners for Ethiopia

Cal recordar també que a més del Trail, de forma paral.lela s’aprofita la gran fira que s’organitza vinculada al Trail Solidari Ciutat d’Alcoi per a diverses accions com ara arreplegar calcer per a Etiopia dins del projecte Runners for Ethiopia que organitza el nostre col.laborador Jordi Reig, i també s’organitza una jornada de donació de sang amb el Centre de Transfusió de la Generalitat.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Alcoi es prepara per a la festa… del Trail | SLA - […] manifest en les accions concretes que l’Associació + que un trail que ha di endavant per a regenerar algunes…
  2. Alcoi presenta el seu Trail | SLA - […] Un Trail molt més que solidari […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »