L’Open BTT dobla l’aposta

Este cap de setmana doble cita amb proves a Navalón i a Ayora

moixent

 

Un 2×1 en tota regla, per acabar de comprovar l’estat de les forces dels nostres bikers i les seues cames. L’Open BTT de la Comunitat Valenciana – Trofeu Cult Bikes de la FCCV té una doble cita este cap de setmana amb les proves que tindran lloc a Navalón i a Ayora.

open BTT navalónNavalón, dissabte 9 d’abril

La primera de les cites arriba dissabte 9 d’abril a Navalón, amb la disputa de l’Open BTT XCO Navalón – GP Family Cash.

La prova tindrà lloc a l’Àrea Recreativa Fuente las Arenas, a 2 km de Navalón, en un circuit espectacular de 5 km que han preparat des del Club Ciclista Guerrer de Moixent.

La competició començarà a la 13:00 del migidia, a la 15:30 serà l’eixida femenina (15 km)  i no serà fins a les 17:00 quan preguen eixida els categoria elit i sub’23.

A més dels millors bikers de les nostres terres estaran també corredors com ara Joel García Peña (campió nacional de MTB de Republica Dominicana).

 

ayora cartellAyora, diumenge 10 d’abril 

Sensé temps quasi per a descansar, a l’endemà diumenge 10 d’abril arriba el II Open BTT Ruta de los Castillos Villa de Ayora, prova també puntuable per a l’Open BTT Comunitat Valenciana-Trofeu Cult Bikes.

La prova tindrà lloc als paratges de la Virgen del Rosario i Los Calderones sobre un circuit que té en este cas 6 km de recorregut i on hi haurà que vore com responen les cames donat que no hi haurà quasi descans respecte del dia anterior.

La prova tindrà eixida a les 09:00 del matí de diumenge

Díaz i Lloret, els líders

La doble prova a Navalón i Ayora ajudarà a acabar de definir la classificació general de l’Open BTT Comunitat Valenciana – Trofeu Cult Bikes que a dia de hui encapçalen de forma còmoda Iván Díaz (Cult Bikes Specialized) i Elena Lloret (Cult Bikes Specialized), que, a més, venen de guanyar passat cap de setmana al II Open BTT Cortés de Pallàs.

Després de 5 proves disputades Iván Díaz és líder de la general amb 213 punts, per davant de Javier Alonso (CC Tibi AM Sonido) 175 i Adelino Moll (Portal de la Marina) 158. Elena Lloret és líder de les fèmines amb 222 punts, per davant de Mª Dolores Belda (CC Tibi AM Sonido) i de Paola Zahonero (Cult Bikes-Specialized) amb 166 punts.


 

Més dades:

Elena Lloret posa la quarta

Calendari Open BTT Comunitat Valenciana

Pedalades de molt de nivell

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Busot deixa l’Open BTT vist per a sentència | SLA - […] L’Open BTT dobla l’aposta […]
  2. La Vall de Laguar, penúltima parada de l’Open | SLA - […] L’Open BTT dobla l’aposta […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »