Tot a una carta

Tavernes acull l’Autonòmic de Trail més decissiu amb Cardona, Sánchez Cebrián i Sebas com a gran favorits

Pilar Raro i Eva Bernat en la lluita pel títol femení 

Serà també l’estrena dels «xiquets bomba», campions ‘orientació, en el món del Trail

samaruc podium 2

Tot a una carta. 22,3 km 1146+ per a definir els guanyadors del Campionat de Lliga CxM FEMECV, el campionat Autonòmic Individual i l’Autonòmic de Clubs. Tavernes de la Valldigna acull este diumenge la prova de Trail més decissiva de les últimes temporades

La doble condició de final de la Liga i Campionat Absolut li dóna una nova dimensió a esta prova a Tavernes on estaran reunits bona part dels millors corredors de muntanya de la Comunitat Valenciana en busca de tots els títols que estan en joc.

De Dubai a Tavernes

Captura de pantalla 2016-04-07 a la(s) 09.04.42Entre els favorits en categoria masculina 3 grans noms propis que han dominat les dos proves prèvies de la Lliga a Fondeguilla i Onil: Ignasi Cardona, Miguel Angel Sánchez Cebrián i Sebas Sánchez.

En altres circunstància la Lliga estaria quasi sentenciada perquè Cardona (CD Muntanya i Escalada Like Sport) trau uns tres minuts i mig a Sáncez Cebrián i vora 4 a Sebas, però el tot terreny de Xàbia arribarà cansat després de participar este divendres a una prova de la Vertical Race a Dubai. » Vaig a aprlegar un poc fundit» ens reconeix. «Va a ser baixar de l’avió i al lio».

A l’espera quedarà Sánchez Cebrián (Marathon Crevillent) que no es refia. «Si no punxa Cardona va a estar difícil. i és un gos vell amb molta experiència» explica Sánchez Cebrián amb l’experiència acumulada entre altres de la temporada passada a la Lliga on precissament Cardona li va guanyar la lliga per només uns segons.

sebasEl tercer en discordia serà Sebas Sánchez (Marathon Crevillent) si li acaben responent les cames després del tute de ultres de les últimes setmanes. El de Petrer va ser passat cap de setmana subcampió d’Espanya d’Ultres FEDME a l’Ultra Montseny i fa unes setmanes guanyador de la Advanced TransGrancanaria i la Perimetral de Benissa.

«La idea és anar, però he de vore com estic de cames. A més, amb tant d’Ultra segurament hauré perdut un poc de ritme» ens reconeix. Ara bé, el seu ADN de guanyador li ix quan acaba dient. «Siga com siga, aniré al 100%. I a Migue (Sánchez Cebrián) el tinc només a 40 segons…».

L’Individual

Cardona, Sánchez Cebrián i Sebas seran les 3 protagonistas de la prova, amb la dura batalla que poden plantetjar també altres homes que en la liga estan per darrere com ara Sergio Gutiérrez (Marathon Crevillent), José Antonio Luna (Marathon Crevillent), Jontahan Roglà (Mur i Castell), Emili Sellés… que poden aprofitar-se de la lluita per la lliga dels 3 primers per a buscar la victòria en l’individual absolut.

«La prova tàcticament serà diferent, en ser també autonòmic canvia el plantejament» adverteix Sánchez Cebrián que encara no ha fet una ullada al recortregut de22,3 km 1230+ amb ascensió a l’Alt de la Creu. «Millor que coneixer el circuit el que espere és tindre bones sensacions. És el millor que me pot passar» explica Sánchez Cebrián. Serà una prova de còrrer però també de sentir i pensar.

En dones Raro i Bernat

En categoria femenina, la victòria de la Lliga està més decantada per a Pilar Raro (CxM Valencia) guanyadora de les dos passades proves a Fondeguilla i Onil amb una diferència de temps suficient -uns 15minuts en total- davant Eva Bernat (CxM Valencia) com a per a pensar en que ja té la lliga. Ara bé, resta per definir el Campionat Individual on a una prova pot passar de tot… i la nómina de corredores a Tavernes també és de les bones…


Més dades:

Cardona i Raro llançats a per la Lliga

Pòdium de cracks a Fondeguilla

“Del Trail sólo viven 4 contados con los dedos”

El señor del Trail

De la platja a la neu, el tot terreny de Xàbia

http://senselimitsaventura.com/2016/03/30/el-senor-del-trail-lidera-la-seleccio-femecv/

Orieentering vs Trail

Per acabar d’incorporar al.licients, està també el morbo de la presència dels millors orientadors de la terra -i nacionals- Andreu Blanes i Antonio Martínez, els «xiquets bomba» d’Onil que van a participar a Tavernes a l’Autonòmic Individual Absolut fent la seua estrena en el Trail i dispossats a donar batalla. «Crec que podem optar a tot» ens deia recentment Blanes.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »