Corremón arriba a Castelló

S’inaugura una nova tenda de Corremón que arriba a la capital de la Plana, amb la presència de Luis Alberto Hernando

corremon castellon

 

Més lluny, més alt, més fort, més kilòmetres, més desnivell. Corremón continua ampliant horitzons i divendres 8 d’abril va inaugurar una nova tenda, en esta ocasió a Castelló capital, al epicentre del Trail de la Comunitat Valenciana i del Trail nacional. «Esta és una nova etapa que arranca amb tota la il.lusió del món» expliquen els responsables de Corremón.

«És la mateixa filosofia traslladada a una de les zones referència en el Trail a Espanya, oferir una tenda especialitzada en el Trail, dissenyada amb passió per este món».

corremon luis albertoLuis Alberto Hernando

La inauguració de la nova tenda, ubicada a l’Avinguda Hermanos Bou 42 va tindre lloc divendres de vesprada i va comptar amb la presència destacada de Luis Alberto Hernando, campió del món d’Ultra Trail, que dijous ja va departir una agradable conversa i uns minuts d’entrenament amb un bon grup de amants del Trail a València capital.

La tercera

La de Castelló és la tercera tenda que Corremón tindrà a disposició dels amants del Trail i del Running després que fa 3 anys encetara el seu camí amb la tenda ubicada a València i fa uns mesos ampliara fronteres anant fins a la provincia de Conca.

En estos 3 anys Corremón s’ha implicat de forma molt directa en el Trail valencià com demostra l’aposta que va per la Liga CxM La Serranía o les proves pròpies que organitza com ara el Corremón Trail a Sot de Chera.


Més dades:

Corremón amplía fronteras

Y ganó (sin el móvil en la mano)

Vídeo: III Corremón Trail, Sot de Chera

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »