Moren dos corredors al Maratón de Ojos Negros

Un d’ells era d’Alacant i l’altre de Barcelona

ojos negros 2

 

El Trail running està de dol després que dos corredores hagen perdut la vida este diumenge 10 d’abril a la II Maratón Vías Verdes Ojos Negros, amb eixida des de Navajas (Castelló), segons ha comunicat el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat en informació que arreplega l’agència EFE.

Un veí d’Alacant

correbirrasUn dels corredors, Francisco Amat, de 57 anys i vei d’Alacant ha perdut la vida en el km 23 de la mateixa prova en un dels trams de la via verda de Ojos Negros per on transcorre. Després de ser atés pels servicis mèdics de la prova a l’altura de Caudiel, ha estat traslladat en un SAMU a l’Hospital de Sagunt on ha ingressat ja sense vida.

Francisco formava part del Club Correbirras d’Alacant que esta vesprada feia una nota de condol al seu facebook. «Anavem be, segons el ritme previst, però al km 21 ens va dir que afluixarem un poc. Nosaltres seguirem endavant i després ens assabentarem de la notícia» explica un company en declaracions al Diario Información, que també explica que este era el 5 maratón de Paco i que fa menys d’un mes hacia estat a la Marató de Barcelona.

I un corredor de Barcelona

A més, cal lamentar la mort d’un altre participant de la Maratón Ojos Negros, en este cas un veí de Barcelona, Juan Barros de 45 anys que segons explica el Mundo Deportivo, ha perdut la vida en trobar-se malament una vegada ja estava a l’hotel després de finalitzar la prova. Fins al seu hotel a Segorbe s’ha traslladat un SAMU que no ha pogut fer res per salvar-li la vida.

La Marató de Ojos Negros celebrava enguanya la segona edició. Ho feia este cap de setmana després d’haver-se suspés passat febrer. És una marató que aprofita el recorregut de la via verda, una senda ampla i relativament plana, el que fa que no siga estrictament ni una marató de muntanya ni una marató d’asfalt. L’organització ha suspés la cerimonia d’entrega de premis en senyal de dol.

Des de Sense Límits Aventura volem mostrar el nostre condol per a les famílies, amics i companys de club dels dos corredors que hui ens han deixat.


Més dades:

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »