Gomar guanya a la «pelea de gallos»

El triatleta de Gandia es fa amb l’Autonòmic sprint per davant d’Aguayo i Sánchez Mantecón

gomar : aguayo

Gomar i Aguayo en una foto d’arxiu

Era el primer Triatló de la temporada. El primer títol autonòmic en joc -distància sprint- i amb la presència de 3 dels millors triatletes de la nostra terra amb grans resultats també a nivell internacional. Més alicient no podien faltar este diumenge al VIII Triatló Platja de Gandia que este diumenge va reunir vora 500 triatletes.

La victòria va caure de no de la mà del triatleta local Jesús Gomar (Universidad Alicante) que, tot i les molèsties a un costat per una caiguda recent,  es va imposar (00:59:56) per apenes 4 segons per davant d’Emilio Aguayo (CDM Avant Montcada) (01:00:00) amb el jove Roberto Sánchez Mantecón (Universidad Alicante) tercer a 40 segons, després d’un Autonòmic Sprint que va repetir exactament el mateix pòdium de l’any passat a Alacant, però  esta volta amb les diferències molt més ajustades.

La carrera a peu, decissiva

De l’aigua va eixir el primer Alberto Zarrilla, amb Gomar a 20 segons i dos segons per davant d’Aguayo amb Sánchez Mantecón a 15 segons que va reducir notablement en una T1 en què Aguayo va eixir el primer dels 3. La bicicleta permetia el drafting així que el marcatge estava clar i except avaria, caiguda o situació extranya en els 21’5 km de recorregut quedava clar que els ultims 5 km corrent serien els definitius.

L’eixida de la T2 va ser de nou molt ràpida amb Mantecón i Aguayo eixint un segon per davant de gomar, conformant entre tots un grup on Adrian Sáez (Tripuçol), Kasper Viargues (CDM Avant Montcada) Eric Soriano (Tripuçol) i Joaquin Català (Morverdre Triatló) també apuraven les seues opcions de lluitar pel títol.

El grup es va trencar prompte, i Gomar va imposar la seua força en els 5 km de carrera a peu per acabar 4 segons per davant d’Emilio Aguayo, amb Sánchez Mantecón a 40 segons, amb Jorge Antonio Brizuela (Tripuçol) quart i Alberto Rodríguez (CT Huracan Hummer) completant el top five.

Exhibició de Noelia a peu

En categoria femenina, l’autonòmic es va decantar del costat de Noelia Juan Pastor (CEA Bètera) que va fer un espectacular segment de carrera a peu on va ser capaç de remuntat el minut i mig que des del segment de natació tenia perdut respecte de Rafelix Noemi de los Angeles (CT Huracan Hummer) que a la fi va ser segona, amb Pilar Martí Brines (CA Safor la Delikia) tercera i Miriam Muñoz (CT Laboratorio Sys) esta volta fora del pòdium.

Noelia Juan continua el seu creiximent en el Triatló i el Duatló i en el seu bon estat de forma que passat cap de setmana la va dur a fer pòdium sub’23 en el Campionat d’Espanya de Duatló a Cerdanyola i donant un pas endavant respecte de la segona plaça que va fer l’any passat a l’Autonòmic Sprint a Alacant.


 

Més dades:

Altres pòdiums per al futur

Algo más de… Emilio Aguayo

Gomar guanya en el duel del pistolers

http://senselimitsaventura.com/2015/08/11/jesus-gomar-top-ten-a-la-copa-del-mon/

LLUCH, PÒDIUM A MELILLA 

El cap de setmana ens deixa altra gran notícia per al futur del triatló valencià amb el pòdium e categoria junior del jove Javier Lluch a la prova de la Copa d’Europa disputada a Melilla.

Lluch, va acabar segon, només superat pel també espanyol Alberto González, després d’un gran segment de carrera a peu on el de Manises va anar superant rivals fins aconseguir eixa segona plaça.

Lluch continua demostrant que és un dels joves valors de futur del triatló valencià. Passat cap de setmana va fer també pòdium junior al Campionat d’Espanya de Duatló disputat a Cerdanyola.

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pòdium de Gomar al Marroc | SLA - […] Gomar guanya a la “pelea de gallos” […]
  2. Doble pòdium a Aguilas | SLA - […] vore si pot repetir el bon paper de fa un mes a la prova de la Copa d’Europa a…
  3. Reis de Copes | SLA - […] va condicionar una prova que hagueren d’afrontar els 6 integrants de l’UA Triatló: Jesús Gomar, Cesc Godoy,  Ognjen Stojanović, Roberto Sanchez…
  4. “Aún no me creo lo que he hecho” | SLA - […] en la Comunidad Valenciana tienes también buenos referentes con Gomar, Aguayo y Sánchez Mantecón, que este año ha dado…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »