Doble victòria, doble sentència

Iván Díaz i Elena Lloret fan doblet a Navalón i Ayora i deixen encarrilat l’Open BTT Comunitat Valenciana 

navalon pòdium

 

Era una prova de força. Dos cites de l’Open BTT en menys de 24 h, Navalón la vesprada de dissabte i Ayora a primera hora del mati. Doble aposta. I doble victòria per a Iván Díaz i Elena Lloret que han deixat sentenciat l’Open BTT de la Comunitat Valenciana. Els dos bikers de Cults Bikes Specialized foren capaços d’imposar-se en les dos proves, a més, amb certa autoritat.

Dissabte, Navalón

A Navalón, el de Vinarós va disfrutar al circuit de 5 km que el Club Ciclista el Guerrer de Moixent havia preparat a l’Àrea Recreativa Fuente las Arenas per marcar el millor registre amb 01:41 d’avantatge respecte d’Adelino Moll (Portal de la Marina Xabia’s Bike) i 05:28 de Felipe Orts (Mutual Levante-Renault Ginestar).

I diumenge, Ayora

I només unes hores després, a l’endemà de matí, quasi sense descans, Iván Díaz tornava a vèncer al II Open BTT Ruta de los Castillos Villa de Ayora, esta volta imposant-se en meta amb un minut d’avantatge respecte d’Aitor Escobar (Mutua Levante Renault) i dos minuts i mig respecte de Víctor Sellés (CC Connect Cycling Center).

També feia doblet Elena Lloret. La de la Vilajoiosa va vèncer a Navalón per davant de la seua companya de club Paola Zahonero amb Desiree Moya (Ghost-Manzanares) en tercera posició. Un pòdium quasi idèntic al que a l’endemà diumenge es va viure a Ayora amb Lloret i Zahonero repetint primera i segona posició, però esta volta amb Amparo Chapa (CC Connect Cycling Center) en tercera posició.

Després d’este cap de setmana amb doble cita, l’Open BTT de la Comunitat Valencia – Trofeu Cult Bikes acara la seua recta final amb el clar avantatge de Iván Díaz i Elena Lloret que després de 7 proves lideren amb gran comoditat la classificació general.La próxima cita serà el 24 d’abril a l’Open BTT Coves de Canelobre de Busot (Alacant).


Fotos: www.fccv.es

Més dades:

Resultats del cap de setmana: BTT

L’Open BTT dobla l’aposta

Elena Lloret posa la quarta

Calendari Open BTT Comunitat Valenciana

 

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Recta final de l’Open BTT a Busot | SLA - […] L’open BTT Canelobre es presenta com una de les últimes opcions per aquells que opten a la classificació final de…
  2. Busot deixa l’Open BTT vist per a sentència | SLA - […] Doble victòria, doble sentència […]
  3. Tibi vibra amb la Superprestigio | SLA - […] Doble victòria, doble sentència […]
  4. La Vall de Laguar, penúltima parada de l’Open | SLA - […] Doble victòria, doble sentència […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »