Fontanars s’estrena amb personalitat

Més de 500 corredors participen al I Trail de Fontanars del Alforins, 

Victòries de Llorenç Martínez i Sónia Sánchez que lluitaran per guayar el Circuit Trail dels Íbers

Fontanars EIXIDA 2

Era l’estrena i es va superar amb nota. Fontanars dels Alforins es va incorporar passat diumenge a la llarga nòmina de localitats de la Comunitat Valenciana que compta amb la seua pròpia prova de Trail. Amb molt d’esforç dels organtzadors, amb molt d’esforç dels corredors, vora 550 que completaren la segona de les proves incloses dins dels Circuit Trail dels Íbers.

«Podem dir que Fontanars és ara un poble satisfet» explica Raúl Soler, un dels encarregats de fer possible este Trail amb d’Ernest Vidal, Amparo Ribera, Sergi Bordera i José Antonio Segura, un somni fet realitat «amb una eixida espectacular, que ha fet que a més d’un se li ficaren els pels de punta».

Victòries de Llorenç i Sònia

I després de l’eixida amb molta presència de veins de la localitat de la Vall d’Albaida, tocava córrer i de valent per afrontar els 26 km 1150+ d’este I Trail de Fontanar dels Alforins, la prova més llarga del Circuit Trails dels Íbers, que presentava un aspecte perfecte després de les generoses plutges dies abans de la prova.

fontanars TALLAFOCS SAPOLa victòria va estar per a Llorenç Montserrat (CA Bèrnia), el primer en superar algunes de les notables dificultats com el temible tallafocs del Sapo o la baixada tècnica de la Creu del Caminant que va contar com a espectadors de luxe amb la presència dels integrants de la marxa senderista.

Llorenç va ser el primer en meta amb un temps de 02:16:45, amb Pedro Martí (Trail Moixent) en segona posició a dos minuts i Juan Manuel González (Like Sport) completant el pòdium en tercera plaça.

En categoría femenina Sonia Sánchez (Trail Moixent) va ser la guanyadora amb 02:52:17, per davant d’Irene Giner (Els llops de Manuel) amb Cristina García (Trail Moixent) en tercera plaça. Van ser les 3 úniques corredores en poder baixar de les 3 hores. A la prova curta 15 km 490+, la victòria va estar per a Luis Miguel Montosa i Angela López Juan.

I la personalitat

fontanars ARRIBADAL’arribada a meta era el punt i seguit a la prova de Trail, que va tindre continuitat amb el merescut entrepà d’embotit local i la cata de vins, moment per a raonar i reflexionar al respecte dels detalls del Trail, de la diversio, del patiment i d’alguns dels contratemps que es donaren.

«A nivell organitzatiu estem satisfets de com ha anat tot, i hem de donar les gràcies a tots els voluntaris, mestresses de casa, a la xaranga la gintònica, colaboradors, patrocinadors i al ajuntament de Fontanars dels alforins per el seu suport. També estem satisfets de com ens hem vist obligats a actuar i prendre decisions en poc de temps, que de segur ens faran créixer i aprendre».

Una d’eixes decissions passa per haver de suspendre l’entrega de trofeus als guanyadors, una vegada un tall de suministre elèctric, per motius aliens a l’organització provoca una perduda temporal de les classificacions. Una volta recupererades i posades en ordre, l’entrega de trofeus es farà conjuntament amb el tancament del Circuit pròxim 24 d’abril a la Font de la Figuera.


Fontanars rep diumenge els íbers

Trail de vertígen a Moixent

http://senselimitsaventura.com/2016/03/02/moixent-estrena-el-circuit-dels-ibers/

LA FONT DECIDIRÀ 

La tercera i última parada del Circuit Trail dels Íbers tindrà lloc pròxim 24 d’abril amb el IV Trail Font de la Figuera.

26 km 1400+ per a definir els guanyadors generals del Circuit. Les opcions estan molt ofertes tant en homes com en dones després de les proves a Moixent i a Fontanars.

Llorenç Martínez (CA Bèrnia) és el principal favorit en homes després de la victòria a Fontanars i el pòdium a Moixent, però haurà d’estar pendent d’altres corredors com ara Juan Manuel González Valiente (Like Sport) tercer a Fontanars i sisé a Moixent o Sergio Pastor (SaliTrail) quint a les dos proves.

En dones, dos companyes de club Sonia Sánchez i Cristina García del Trai Moixent es disputaran la general. Les dos s’han repartit les victòries a Moixent i Fontanars i han fet pòdium en companyia d’Irene Giner (Els Llops de Manuel) que és l’altra gran aspirant.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. La Font de la Figuera decideix els íbers | SLA - […] Fontanars s’estrena amb personalitat […]
  2. Juan Martínez es cola a la festa dels íbers | SLA - […] Fontanars s’estrena amb personalitat […]
  3. El primer dels íbers | SLA - […] Fontanars s’estrena amb personalitat […]
  4. El Circuit Trail dels Íbers obri inscripcions | SLA - […] Fontanars s’estrena amb personalitat […]
  5. Els íbers fan parada a Fontanars | SLA - […] Fontanars s’estrena amb personalitat […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »