Arenales, contigo empezó todo

Diumenge es disputa una nova edició d’Arenales 113, Copa d’Espanya de Triatló MD

arenales

 

Per a molts va ser el començament. Per a altres, la primera volta d’anar un poc més enllà en el món de Triatló quan encara no existia el boom de la llarga distància. Arenales 113 a Elx tornarà a reunir este cap de setmana més de 1000 participants en la que serà la seua dotzena edició d’un triatló que en este 2016 està integrat dins de la recuperada Copa d’Espanya de Mitja Distància.

Hi haurà una ampla representació de triatletes de la Comunitat Valenciana que tractaran de medir forces amb alguns dels millors d’Espanya.

Eneko Llanos

eneko llanosEntre d’altres destaca la presencia d’Eneko Llanos, que torna a Elx, on va aconseguir la victòria en 2006, quan començara a fer la transició de la curta a la llarga distància que va acabar duent-lo a fer pòdium a l’IM de Hawaii al 2008.

Llanos és el gran favorit en este Arenales 113, per davant d’altres homes com ara Gustavo Rodríguez, Raúl Amatriain o Iván Cáceres, després del seu bon paper al d’Espanya de Duatló a Cerdanyola. La principal absència per lesió és la de Domenico Pasuello, quatre voltes campió a Elx, les tres últimes de forma consecutiva. En dones la gran favorita és Sara Loerh, que tractarà de desquitar-se de la segona plaça de l’any passat.

Dels nostres, tractaran de fer un bon paper Fernando Santander (A300w), amb els seus companys de club Diego Paredes i Javier Andrés de la Esperanza. En dones, Ana Belén Faus (CEA Bètera) tractarà d’aconseguir una bona classificació.

bordalas 2Amor pel Triatló

A més, hi haurà representants del CT Huracan Hummer, A Correcuita, CT Banyeres, CT Arena Alicante, Club Ilicità Triatlón, CT Guadassuar, TriAlcoy, TriAlginet, TriCarlet, … molts triatletes anònims disposats a superar el seu repte personal i a viure una experiència que fins i tot podria acabar en boda, com l’any passat en el cas de Roberto Bordalàs

Els recorreguts

Tots ells haruan d’afrontar els 1900 m inicials del segment de natació amb eixida des de l’Avinguda de San Bartolomé de Tirajana, al costa de la Platja d’Arenales que dóna nom al Triatló. Després els 86 km 660+ de bicicleta amb algunes lleugeres variacions respecte de les passades edicions i en acabant el circuit a peu de 21 km amb les seues tradicionals escales i pasarel.les per damunt de l’arena.

L’eixida de la prova sarà diumenge a partir de les 08:00 h


Més dades:

La Copa més valenciana

Amor pel Triatló

Un autonòmic amb sabor italià

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Arenales 113 baixa el teló | SLA - […] Arenales, contigo empezó todo […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »