Rescatat un escalador a Montanejos

La Unitat de Rescat de Muntanya dels bombers de Castelló hagué de fer una laboriosa atenció al barranc de la Maimona 

rescat montanejos 1

 

Un home hagué de ser traslladat en helicòpter de la GVA després que en la jornada d’ahir dissabte 16 d’abril necessitarà l’ajuda dels equips de rescat quan estava practicant escalada al barranc de la Maimona a la localitat de Montanejos (Castelló), una de les zones més atractives per a fer escalada a la Comunitat Valenciana.

rescat montanejos 2L’avís es va produir poc després del mig dia i inicialmente fins a la zona es va trasladar una Unitat de Rescat de Muntanya del SIAB Castelló. Poc després es va afegir una dotació de bombers del Parc Espadà Millars que tractaren d’accedir al punt on l’escalador va patir una fractura de tibia i peroné en caure-li damunt diverses pedres mentre estava fent escalada, segons informa el diari Las Provincias.

Una vegada accediren a la zona on estava l’escalador ferit, procediren a la immovilització per a poder trasladar-lo en llitera. Per a poder trasladar la llitera  a una zona d’evacuació aérea hagueren de fer una tirolina. Finalment, després de 4 hores de treball un helicoòpter de l a GVA ha pogut traslladar l’escalador ferit fins a l’heliport de Montanejos on un SAMU que va traslladar el ferit a l’Hospital General de Castelló.


Més dades i fotos: @SIAB_Castellon

http://www.lasprovincias.es/sucesos/201604/17/escalador-herido-derrumbe-montanejos-20160416232845-v.html

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rescatat un escalador a Calp | SLA - […] Rescatat un escalador a Montanejos […]
  2. Doble rescat a Orpesa i Millares | SLA - […] Rescatat un escalador a Montanejos […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »