Rescat a la Mediterranean Xtrem

Una participant pateix una caiguda i obliga a intervendre la Unitat de Rescat de Muntanya 

Victòria de Roberto Bou i de Muriel Bohuet a la III Mediterranean Xtrem, a Castelló, amb pòdiums de Paula Roig i Aida Beteta

med extrem rescat 1

 

Una participant a la Mediterranean Xtrem de Castelló hagué de ser rescatada este diumenge quan va patir una caiguda al terme municipal de la Serra d’En Garceran.

La xicona va caure quan estava transitant a una zona de dificil accés a este punt de la comarca de la Plana Alta.

Fins a la zona es va desplaçar un helicòpter de la Generalitat Valenciana que va ser l’encarregat de traslladar a la xicona a un centre hospitalari perquè fora atesa de les ferides que es va provocar a una cama amb la seua caiguda.

mediterranean extrem fatigaResultats valencians

La Mediterranean Extrem és una marxa BTT per etapes que transcorre integrament per la provincia de Castelló. Este cap de setmana ha celebrat la seua tercera edició amb un recorregut total de 320 km 8600+ amb exida des de Castelló a Morella, etapa a Morella i finalment Morella-Benicàssim.

La victòria ha estat per al català Roberto Bou Martín i la francesa Muriel Bohuet, en una prova que ha contat amb la presència de destacats participants com ara Diego Tamayo, guanyador de la Titan Desert 2015, Milton Ramos triple pòdium a la Titan Desert.

Dels bikers valencians, cal destacar els pòdiums de Paula Roig Valverde i Aida Beteta Corvillo, que han acabat segona i tercera en categoria femenina.

En homes el biker de la Vall Xavi Borràs ha acabat quart i s’ha quedat a només 11 minuts del pòdium, de la tercera plaça de Milton Ramos. Destaquem també Iván Díaz Buj acabant el que fa nou, dins del top 10 el ciclista de Vinarós.

med extrem diego beltranAnècdotes

Més enllà dels grans noms cal destacar el patiment dels corredors en una de les proves per etapes BTT més dures de tota Espanya, l’esforç i l’esperit de superació que ha quedat palés en imatges com la que oferia Diego Beltrán, que tot i perdre part de la sola de la seua sabatilla, ha fet tot el possible per arribar a meta i concloure esta Mediterrean Xtrem.

 


“Lo mío es llenarme la cara de barro”

“Guanyar a casa sempre és especial”

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rescatat un escalador a Calp | SLA - […] Rescat a la Mediterranean Xtrem […]
  2. Triple rescat a la Muntanya | SLA - […] Rescat a la Mediterranean Xtrem […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »