Pòdiums valencians al Nacional OBM

La Comunitat Valenciana acaba la que fa sis al Campionat Nacional OBM de Requena

requena OBM podium

 

Passat cap de setmana ha tingut lloc a Requena el Campionat Nacional d’Orientació en Bicicleta de Muntanya (OBM) amb la presència d’alguns dels millors orientadors nacionals i de la Comunitat Valenciana, a una prova organitzada per SD Correcaminos i ADCON Castelló.

Els grans dominors han estat els catalans David Toll (Go Xtrem Girona) i Mònica Aguilera (Tierra Trágame Madrid) que han aconseguit la victòria en categoria senior en les tres disciplines: sprint, mitja i llarga distància.

requena OBM ciclistaAlejandro i Lidia en Senior

Quant als valencians en categoria senior destaca la bona actuació de l’alacantí Alejandro Martínez (UPV O Valencia) que va acabar el que fa sis en distància llarga i quart en sprint i mitja distància, especialment assenyalada l’actuació en modalitat sprint on només uns segons li separaren del pòdium. L’orientador de Villena estar pro de repetir la gran actuació que en 2014 el va fer ser campió d’Espanya a Astúries

En dones, Lidia Juan Suárez (Raidermania) va fer una meritoria cinquena plaça en distància sprint, acabant la que fa 9 en mitja i llarga.

requena sergio lilloSergio Lillo en juvenils

Més enllà de la categoria senior A, cal destacar la bona actuació del juvenil Sergio Lillo (Sant Joan Alacant) i del veterà José Samper (Villena O). Lillo va fer un doble pòdium en distància sprint i en mijta acabant quart a la modalitat llarga, mentre que Samper va aconseguir tres primeres posicions en Veterans en ser l’únic representant.

A més Rosa Lonjedo (ADCON) i Esther Català (ADCON) sumaren dos pòdiums en categoria Senior B, a l’igual que Jorge Pérez (Villena O), en tots els casos en les distàncies llarga i sprint.

En esta ocasió la nostra delegació ha acabat en la sisena posició de la general.


Los jóvenes prodigios de Villena

Campions d’Espanya d’Orientació

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »