Corrent amb el cor… i amb les mans

El Trail Solidari Ciutat d’Alcoi redobla el compromís solidari

Trail and Climb i Trail Villena aconsegueixen la victòria per equips

trail alcoi 1

 

Més de 2000 mans en l’aire. Mirant al cel d’Alcoi des del carrer de sant Llorenç, ballant i expulsant els nervis segons abans de l’eixida del IV Trail Solidari Ciutat d’Alcoi. El moment ja tradicional de la dedicatòria, en esta ocasió als investigadors contra el càncer, que a més d’un li va posar els pels de punta.

«Imagina més de 1000 persones amb les mans alçades, amb guants de color blau, persones a més que estan compromeses. Resulta apassionant» explica Paco Fuster, de l’Associació + que un Trail, organitzador d’este Trail que en esta quarta edició ha continuat creixent.

CAMPIO M1 1Trail and Climb, repeteix victòria

EL Trail Solidari Ciutat d’Alcoi ha creixcut en distància, amb 55 km 5800+ i en participants, tot i el límit de 1000 corredors entre la carrera i la marxa.

I continua mostrant un altíssim nivell quant als guanyadors que esta vegada han estat l’equip del Trail and Climb en homes i el Trail Villena en dones.

Victòria de nivell i d’experiència ja que els integrants del Trail and Climb eren pràcticament els mateixos que l’any passat va guanyar la prova amb l’equip de Les Llebres.

Força, ment i experiència

Carlos Pascual, Vicente Juan García, Antonio Pérez van mostrar la seua fortalessa física i mental per a sobreposar-se als 55 km 5800, d’autèntic trencacames pel Parc Natural de la Serra de Mariola, amb el pas destacat pel Montcabrer i les pujades al Castellar, l’Ermita de San Cristófol o Penyes Blanques.

Van mostrar la seua cohesió anant junt tot el temps, i la seua estratègia, ja que a l’igual que l’any passat hagueren de remuntar en la recta final de la prova després de vore com Vipassana (Sergio Gutiérrez, Emili Sellés, Pablo Canales, José Antonio Luna) marcaven el millor temps en el Montcabrer i a Sant Bonaventura.


MONTCABRER 6

 

En meta Trail and Climb marcava 06 h 04′ 39 pels 06:16:04 de Vipassana. El pòdium el completava CEM les Llebres 1 (Alejandro Vilaplana, Antono Reig, David Miró, Raúl Barrachina) que en la recta final avançava al Trivici Team 2 (Vicente García, Roberto López, Antonio Fuentes i Agustín Martínez).

En categoria femenina la victòria va ser més clara per al Trail Villena (Noelia Soriano, M. Angeles Gavaldón, Irene Gil, Eva María Ortuño), per davant de Cabretes Trail (Eva Alemany, nerea Frases, Pilar Peña, Carol Hernández) i de Las Termópilas (Lara Paya, Laura Molina, Laura Núñez, Andrea Andreu) entrant en meta després de més de 10 hores de prova.

Allà a meta els esperaven els espectadors de la prova. I també Paco Fuster i la resta de companys de l’Associació + que un Trail. «Estaven rebent-los en meta personalment. Per a donar-los l’ehorabona i escoltar les seues valoracions». La majoria possitives, com les cartes que ara reben una vegada els corredors es recuperen i van ubicant les imatges i els records a la seua memòria.

Una caiguda i un rescat

Record especial el que tindrà en tot cas un dels participants que en un dels primers trams de la prova va patir una forta caiguda quan transitava pel conegut com Barranc del Trencacaps, a la zona de Batoi. Ràpidament pogueren reaccionar els integrants del gran dispossitiu amb presència de GREIM, Creu Roja, Bombers… que pogueren rescatar el xicon que en un primer moment va ser traslladat a l’hospital i ara ja es troba recuperant-se a sa casa.

HOMENATGE 1El balanç

Toca ara recuperar forces i acabar de fer balanç. «Possitiu per la prova, la resposta, no només al Trail sinó a totes les activitats prèvies i paral.leles, i la consciènciació», conscienciació mediambiental i solidària escenificada en el conveni per a la recuperació de sendes, i en les primeres jornades d’investigadors contra el càncer de la Comunitat Valenciana.

Queda ara el balanç econòmic, que pressumiblement haurà superat els 8000 euros recaptats a la passada edició. I queda pensar en la V edició del Trail Solidari Ciutat d’Alcoi que arribarà en 2017. Però això més endavant…


Baner Turisme


Més dades:

Alcoi es prepara per a la festa… del Trail

La carrera més llarga

El Trail Solidari d’Alcoi apuja el teló

Les llebres dominen a Alcoi

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Alcoi presenta el seu Trail | SLA - […] Corrent amb el cor… i amb les mans […]
  2. El Trail Solidari obri inscripcions | SLA - […] Corrent amb el cor… i amb les mans […]
  3. Una dedicatòria molt sentida | SLA - […] Corrent amb el cor… i amb les mans […]
  4. El dia de la solidaritat a Alcoi | SLA - […] Corrent amb el cor… i amb les mans […]
  5. Campions de solidaritat | SLA - […] Corrent amb el cor… i amb les mans […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »