Cita d’estrel.les al Penyagolosa

Tot a punt per a la CSP i MiM 2016 amb la presència de grans corredors valencians, nacional, i internacionals

Participa ací a l’enquesta SLA dels favorits 

CSP sonia

 

Descontant les hores Apenes  per a la gran cita de la temporada d’ultres amb la celebració pròxim cap de setmana de una nova edició de Penyagolosa Trails, amb les seues dos versions: CSP 118 km 5439+ i MiM 63 km 3045+. Divendres a les 00:00 a la llum de la lluna plena tindrà l’eixida de la CSP, dissabte a les 06:00 eixirà la MiM.

Una vegada més, Castelló-Penyagolosa reunirà bona part dels millors corredors per muntanya de la Comunitat Valenciana, que es mediran amb els millors nacionals i internacionals, amb presència de trail runners de més de 20 països.


****Participa ací a l’enquesta SLA per saber qui són els teus favorits****


Duel local a la CSP…i Sebas

CSP VictorA la CSP el del està servir entre dos grans corredors castellonencs: Víctor Bernad i Remi Queralt, primer i segon respectivament a l’edició de la temporada passada, i pòdium en la general absoluta a la Spain Ultra Cup 2015.

Enguany, arriben amb resultats més dispars i amb la gran amenaça de Sebas Sánchez, el corredor de Petrer que acumula ja molts kilòmetres i molts pòdiums en este 2016, alguns d’ells de gran mèrit com ara la victòria a la Advanced de la Transgrancanaria o el subcampionat d’Espanya d’Ultra Trail FEDME rencentment a l’Ultra Montseny.

Hi haurà que vore, en tot cas, com s’adapta Sebas a una distància de 115 km, un peliu més llarga a la seua habitual, i com respón a la pressió de ser el lider momentani de la SUC. A més, també destaca la presencia de Miguel Caballero, guanyador l’any passat de la MiMNemeth Csaba, Felipe Artigue o els components del Team HG

Escuriola vs Chaveli

En categoria femenina tornarà a repetir-se el duel de l’any passat amb Sònia Escuriola i Alicia Chaveli com a principals favorites, tot i no arribar en el seu millor moment físic. «Sé que no estic en el meu millor moment de forma» reconeix la corredora de Cabanes, guanyadora de la passada edició. «Però això no em va impedir disfrutar-la al màxim». Les corredores de Cabanes i Alzira, recuperant-se d’un fort refredat, hauran en tot cas d’estar pendents també de Xari Adrián i la sempre lluitadora Patri Vicedo, i d’altres corredores com ara Silvia Trigueros actual líder de l’Ultratrail World Tour, Noelia Camacho o Mercedes Pilas.

La MiM, amb morbo… 

MiM zaidLa Marató i Mitja arriba també amb molts al.licients. El primer la tornada als orígens, disputant-se esta edició número XVIII en abril, recordant el que va ser aquel 24 d’abril de 1999 la primera volta que es va fer este recorregut en forma de carrera.

Després la lluita per la victoria i per tractat de superar el rècord de 05h13’47” que encara ostenta Vicente Calvo des de 2011. Zaid Ait Malek tornarà a intentar-ho a vore si té més fortuna que l’any passat. «Zaid té totes les paperetes de fer el rècord de la MiM» ens advertia l’any passat el mateix Calvo. Zaid va fer recenment una doble exhibició a la MABO de Borriol.

Tindrà bona competència amb altres corredors nacionals com ara Iván Ortíz i Marcos Hortelano, pòdium al 2015, Santi García, guanyador en 2014. I dels nostres, ho provarà Miguel Angel Sánchez Cebrián, el senyor del Trail, recuperant la seua millor versió, amb els corredors de Castelló David Mundina, Javier Robres, Juan Navarro, Martin Bacas, Abel Abad, Ruben Peris i John Roglà.

I en dones… a per la victòria absoluta

I el tercer gran al.licient de la MiM será comprovar si es pot certificar l’advertència de Raquel Martínez, guanyadora de 2014. Absent en esta edició perquè farà Transvulcània en breu, ens deixava esta setmana una porta oberta al que seria una notícia destacada. «No m’extranyaria que Gemma Arenas o Eva Maria Moreda guanyaren la MiM en categoria absoluta per davant dels homes». Seria tot un bombazo.

Quant a les nostres corredores estarem pendents entre d’altres de Laia Cañes, pòdium a la passada edició de la CCC i Erica Gumbau que vé de guanyar el IV Alcúdia de Veo Trail

K25 - SERRA - GRAN PREMIO BUFF SALOMON - FEDME 2Sense Límits Aventura

A la gran cita del Trail no podía faltar Sense Límits Aventura que estarà present a Penyagolosa Trails des d’una doble vessant. El nostre espiquer Jaime González, serà la veu de referencia, de la MiM i la CSP i el nostre comercial Santi Sánchez Salvo participa a la MiM. Sort per a tots!!!


Més dades:

Una meta más acogedora

La CSP més espectacular es queda a casa

Escuriola-Chaveli, el duel no acaba amb la CSP

Caballero i Miralles es reivindiquen a una MiM sense rècord

Sebas, Subcampió d’Espanya d’Ultres

Pot caure el récord de la MiM?

“Zaid té totes les paperetes de fer el rècord de la MiM”

L’avís de Raquel

Dos veces Zaid

El mejor Trail, la mejor voz

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Enquesta: qui guanyarà la MiM i la CSP 2016? | SLA - […] les hores prèvies de la nova edició de Penyagolosa Trails amb tots els favorits preparats (consulta ací la nostra…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »