Sebas i Zaid, favorits per a la CSP i la MiM

Analitzem els resultats de l’enquesta SLA amb vora 400 vots en 24 hores

la foto-5

 

El món del trail ho té clar. Almenys aquells que heu participat a l’enquesta Sense Límits Aventura que dijous llançavem per a triar els vostres favorits a la CSP i la MiM de Penyagolosa Trails Sport HG que divendres a la nit comença a Castelló. En apenes 24 hores més de 400 vots que deixen ben a les clares els vostres favorits: Sebas, Trigueros, Zaid i Arenas


******Podeu consultar resultats actualitzats de l’enquesta ací******


CSP per a Sebas… 

enquesta CSP homesL’alcantí Sebas Sánchez es presenta com el gran favorit per a la victòria final a la CSP 118 km 5439+.

El de Petrer ha rebut el 50,57% dels vots de la nostra enquesta superant amb claredat la resta de candidats que vos proposavem, entre d’altres Víctor Bernad, guanyador de la passada edició que 21’84% dels vots, empatat amb Miguel Caballero, guanyador de la passada MiM i que torna a intentar-ho enguany amb la CSP. Més lluny restava Remi Queral, segon al 2015 i guanyador de la CSP al 20143 amb un 2,3% dels vots.

La bona marxa de Sebas en este inici de 2016 amb la victòria a l’Advanced de la TransGrancanaria i el subcampionat d’Espanya d’Ultra Trail FEMDE a l’Ultra Montseny són els avals del de Petrer en una prova en què afrontarà un kilometratge més llarg del que està acostumat a frontar el que va ser designat com un dels corredors de muntanya més destacat als Premis Sense Límits Aventura 2015.

enquesta CSP dones… i per a Trigueros

En dones les votacions demostrar que el favoritismà més repartit. Es en tot cas una lluita entre la guanyadora de 2015 Sonia Escuriola i la guanyadora de 2014 Silvia Trigueros.

Les votacions s’inclinen més per la basca a qui el 38’67% dels vots atorguen el principal paper de favorit front al 26,67% de la corredora de Cabanes qui reconeixia recentment que no arriba en el seu millor estat de forma, però la vigent guanyadora de la Spain Ultra Cup i Premi SLA a corredora més destacada de 2015 sempre és una garantia

Destaca també les bones opcions que un 14,67% li atorguen a la corredora de la Vall d’Uixó Xari Adrián, i el 10’67% dels vots que ha rebut Alicia Chaveli, amb també vots per a Patri López Vicedo, Noelia Camacho o Mercedes Pila 

La MiM per a Zaid…

enquesta MiM homesA la MiM les votacions també són clares. Zaid Ait Malek es presenta com el principal favorit a la victòria final amb un 68% dels vots, atenent al bon estat de forma del corredor hispano marroquí com va demostrar fa mes i mig a la MABO de Borriol.

Cal destacar que l’any passat era també el principal favorit i acabà abandonat després de 43 km a l’altura de San Miquel de les Torrocelles.

En segona posició de les votacions, apareix l’alacantí Miguel Angel Sánchez Cebrián, amb 16% dels vos, confinant en què «el señor del Trail», puga repetir la victòria que va aconseguir al 2005. Fa ja 11 anys!!!

Per últim, alguna dels vots han anat a parar també a Santi García, guanyador de 2014, Iván Ortiz i Marcos Hortelano, pòdium al 2015.

enquesta MiM dones…i per a Gemma Arenas

També molt clar és el favoritisme de Gemma Arenas en categoria femenina. La doble campiona d’Espanya d’Ultra Trail ha rebut el 69’74% dels vots.

De les nostres corredores la millor considerada és Laia Cañes amb un 18’42% dels vots i Erica Gumbau amb un 6,58%.

Les dones hauran d’esperar

Captura de pantalla 2016-04-22 a las 17.42.49El que també sembla difícil és que en esta edició de la MiM 2016 puga haver sorpresa i una dona, en este cas Gemma Arenas, puga aconseguir la victòria absoluta també per davant dels homes com recentment ens advertia que podia ocórrer Raquel Martínez, guanyadora de la MiM 2014. el 88,89% dels votants entenen que això no va a ocòrrer i 7,94 % pensa que si seria possible.

400 vots en 24 hores

Siga com siga, gràcies a tots per participar a la nostra enquesta Sense Límits Aventura. En unes hores sabrem si jaime santiesta prèvia amb vora 400 vots en poc més de 24 hores acaba transformant-se en realitat. Ja sabeu que la teoria és una, però després mana la muntanya!!

Sort també per a la delegació de Sense Límits Aventura al Penyagolosa Trails. El nostre espiquer Jaime González clavant canya i animant des del micròfon i el nostre comercial Santi Sánchez Salvo, afrontant els 63 km de la MiM. Ànim!


Més dades:

Quin Poker de Trail!!

Sebas, Subcampió d’Espanya d’Ultres

Sebas se consagra en la TransGrancanaria

“La temporada se presenta apasionante”

La CSP més espectacular es queda a casa

Dos veces Zaid

El señor del Trail

Escuriola-Chaveli, el duel no acaba amb la CSP

Alicia Chaveli: “Encara estic a un núvol”

L’avís de Raquel

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sebas també guanya la CSP | SLA - […] el gran favorit. Així ho demostrava l’enquesta previa que haviem fet a Sense Límits Aventura. Així ho demostrava el…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »