Un triatló 4 x 4

Diumenge arriba el Campionat Autonòmic de Mitja Distància a Peníscola amb el Infinitri Half Triatlón

peniscola

 

Un Triatló 4 x 4. No pel tipus de terreny sinó pels números que presenta. Este diumenge arriba la quarta edició del InfiniTri Half Triatlon a Peníscola, una prova de Mitja Distància que ha multiplica per 4 el seu nombre de participants, arriban a més de 800. El Triatló està de moda a les nostres terres.

Els circuits

peniscola aiguaEsta quarta edició del InfiniTri Half Triatlon de Peníscola arriba amb novetats també en el recorregut. El segment de natació de 2,1 km tindrà lloc a la platja sur de Peníscola, amb l’especial atractiu de nadar fent tota la volta al Castell del Papa Luna fins arribar a la Platja Nord.

Allà s’encentarà els 89,5 km de bicicleta, amb la novetat de fer-ho a un circuit de dos voltes, un circuit atractiu que travessa poblacions com ara Calig, San Jordi i Cervera del Maestrat, i que pot fer-se dur pels 1206+ i per la presència del vent anunciada per a primera hora de diumenge de matí.

Per tancar restaran els 10 km de carrera a peu, en un circuit a dos voltes en el sur de Peníscola que durà als 800 participants a transitar per algunes de les cales verges de la Serra d’Irta abans de tornar cap a Peníscola.

L’autonòmic

El Infinitri Half Triatlon de Peníscola serà a més escenari de l’Autonòmic de Mitja Distància que auspicia la Federació de Triatló de la Comunitat.

Doble emoció per tant a l’hora de buscar els nous campions autonòmics MD després que l’any passat el títol tinguera un sabor molt italià amb les victòries de Domenico Pasuello i Margi Santimaria que competiren amb llicència del A300W. Tot i les absències per la coincidència amb el Campionat Nacional de Duatlón per Equips a Soria, es preveu una batalla molt oberta, emocionant i amb molts punts d’interés.


Un autonòmic amb sabor italià

Climent i Damlaimcourt, els més forts a Antella

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Família Triatló | SLA - […] Un triatló 4 x 4 […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »