Altra MiM, 11 anys després

Miguel Angel Sánchez Cebrián guanya la MiM reeditant la victòria de 2005 

Laia Cañes i Melissa Galí podium en categoria femenina per darrere de Gemma Arenas

MiM Sanchez Cebrian

 

11 anys després. Una dècada de per mi separen les dos victòries de Miguel Angel Sánchez Cebrián (Marathon Crevillent) a la Marató i Mitja. Este dissabte, «el señor del Trail» ha tornat a donar una exhibició de com s’ha de correr per muntanya i ha aconseguit la victòria a la MiM 2016 per davant de Santi Garcia (Corremón Trail) i Javier Robres (Maestrazgo-Escuder Tejidos).

L’experiència

sla 7 portadaUna lliçó de com a la muntanya, com en el ví, els anys són un aval. L’experiència i els kilòmetres acumulats. El patiment també de molt de temps sense poder fer en condicions com ens va desvetlar al número 8 de la revista Sense Límits Aventura. Allà advertiem que tornava el señor del Trail. I a la MiM h tornat a coronar-se. Com va fer al 2005 quan va guanyar la provar sense conèixer pràcticament res dels recorregut.

Ara, 11 anys després ho coneixia. I savia que havia de guardar forces. Venia bé, d’aconseguir un doble subcampionat al Campionat de Lliga CxM FEMECV i a l’Individual, per darrre d’Ignasi Cardona. Però la MiM eren paraules majors.

Zaid fins al 40

Va eixir amb coneiximent, deixant que altres abanderaren la batalla. Com l’any passat va ser Zaid Ait Malek el que obria el foc i liderava la prova a bon ritme fins que sobrepassat el km 40, a Sant Miquel de les Torrocelles començava a fer-se llarga la prova. Com l’ay passat. Altre any sense un record que continua passant factura als que s’obsessionen en rebaixar el temps inamovible de Vicente Calvo des de 2011.

MiM Sanchez Cebrian 2No ha estat el cas de Sánchez Cebrián que ha anat de menys a més. Arribant a estar en els primers km en la possició 8 i veient amb l’experiència que donen els anys com Zaid se li anava més de 8 minuts al pas per Les Useres. Calma i tranquilitat.

Arribava el tram decissiu de la prova. Allà on Sánchez Cebrián amb bones sensacions donava un pas endavant i començava a retallar diferències amb un Zaid a qui li abandonaven les forces.

Era el moment de fer camí, havent de superar en tot cas, altres corredors per davant com ara Santi García, guanyador de la MiM 2014, que també podien ser companyia perillosa. Apretant el pas, a Xodos, Cebrián ja era líder en solitari amb 3 minuts d’avantatge respecte de Santi Garcia.

L’emoció final

Kilòmetres finals amb les emocions a flor de pell, amb unes referències que mantenien eixos 3 minuts d’avantatge respecte de Santi García. Temps suficient per a poder paladejar l’entrada a  meta de San Joan del Penyagolosa amb els braços en alt, marcant un temps de 05:36:24, poc més de 10 minuts superior al temps que va fer quan va aconseguir la victòria en eixe mateix punt ara fa 11 anys, en 2005. El temps no passa per als bons corredors.

MiM PodiumI Javier Robres

En meta segona posició final per a un Santi García (05:39:12) que per molt que va intentar no va poder retallar diferencies i havia, a més, d’estar pendent d’un Javier Robres (05:43:31) que va aconseguir la tercera plaça del pòdium.

El de Mosqueruela va remuntar en els km final a Abel Abad (Trail Si Eso) (05:45.44) i al portugués André Rodrigues (DR. Merino-Nutrifit) (05:52:07) que es va desunflar en el segon tram de la prova després d’haber esta segon en bona part de la MiM en companyia d’un Zaid Ait Malek que acabava finalment el que fa 15 sense poder repetir la gran actuació de fa una mesos a la MABO de Borriol.

Gemma Arenas en dones

MiM ArenasMés tranquila ha estat la victòria en catgoria femenina per a una Gemma Arenas (Dynafit Team) que ha liderat la prova des del primer moment.

La doble campiona d’Espanya d’Ultra Trail ha imposat el seu ritme i ha transitat tota la prova amb certa comoditat veient com per darrere la lluita estava en el pòdium que finalment ha anat a parar a Laia Cañes (AMLSport HG Atmosfera) i Melissa Gali (Mur i Castell-Tuga) separades per molt poc de temps la corredora de Castelló i la corredora de Gilet.

******Anirem ampliant*******


 • Foto: @PenyagolosaTr
 • Més dades:

Sebas també guanya la CSP

El señor del Trail

L’exemple de Melissa

L’exemple de Melissa

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

 1. Sebas també guanya la CSP | SLA - […] Altra MiM, 11 anys després […]
 2. La selecció FEMECV CxM a donar la cara a Cantabria | SLA - […] la presència de Miguel Angel Sánchez Cebrián (Marathon Crevillent) que ve de proclamar-se campió passat cap de setmana de…
 3. La felicitat de la MiM | SLA - […] Altra MiM, 11 anys després […]
 4. Domini valencià a Sierra Nevada | SLA - […] Sánchez Cebrián (SM Maraton Crevillent) no va trobar oposició i va dominar la prova des dels primer moment arribant…
 5. Penyagolosa repeteix a l’abril | SLA - […] Altra MiM, 11 anys després […]
 6. “Hi ha Señor del Trail per a molt de temps” | SLA - […] Altra MiM, 11 anys després […]
 7. Compte enrere per a Penyagolosa Trails | SLA - […] Altra MiM, 11 anys després […]
 8. #PremisSLA 2016: Corredor de muntanya més destacat | SLA - […] Altra MiM, 11 anys després […]
 9. La Grossa del Trail | SLA - […] Altra MiM, 11 anys després […]
 10. Compte enrere per a Penyagolosa Trails | Sense Límits Aventura - […] Altra MiM, 11 anys després […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »