Juan Martínez es cola a la festa dels íbers

El IV Trail Font de la Figuera posa el punt i final al I Circuit Trail dels Íbers amb victòria global de Llorenç Montserrat i Sonia Sánchez 

font figuera eixida

 

Era el punt i final al Circuit Trail dels Íbers. els últims 26 km 1400+ que anaven a definir esta primera edició. I en l’emoció de la lluita gloval per la general calia mesurar forces, tirar mà de la calculadora i agafar aire per afrontar les moltes pujades, en especial la del cim del Capurutxo.

Entre la lluita per la general ha emergit Juan Martínez (Like Sport Lurbel) que acudint a la cridada del seu amic Javi Soriano, company de club i organitzador del Trail Font de la Figuera, ha demostrar el seu nivell. El d’Ontinyent ha marcat el ritme des del primer moment i ha arribat en solitari a meta tot i els esforços de Abelardo Orquin i José Torró per darrere.

figuera juan martinezVictòria amb rècord

Juan Martínez ha aconseguit la victòria amb un temps de 02:16:19, un temps que a més suposa batre de forma considerable el rècord de la prova que tenia José Davia amb 02:21:21, deixant constància de nou de la velocitat de les seues cames com ja va fer en altres ocassions a Enguera.

Per darrere entraren completant el pòdium Abelardo Orquin (Trail Serra Vernissa) amb 02:25:07 i Juan José Lopez Carpena (CEE Trail Club) amb 02:31:38.

El Circuit per a Llorenç i Sonia

En setena posició entrava Llorenç Montserrat (CA Bèrnia) que amb este resultat es proclamava campió del Circuit Trail dels Íbers.  Llorenç corria amb la calculadora a la mà i controlant en tot moment Juan Manuel González Valiente (Like Sport) l’altre aspirant a la victòria general del circuit que entrava justetament per darrere d’ell en meta. Sergio Pastor (SaliTrail) ocupa el tercer lloc en el pòdium global del Circuit.

font de la figuera sorianoEn categoria femenina la victòria del Circuit Trail dels Íbers anava a parar a mans de Sonia Sánchez (Trail Moixent), que ha estat la més regular i a la Font de la Figuera aconseguia elple de pòdiums en el Circuit, que li dóna la general per davant de Irene Giner (Els Llops de Manuel). De la lluita entre estes dos corredores es va aprofitar Ana Tauste (like Sport Lurbel) per aconseguir la victòria individual en el IV Trail la Font de la Figuera.

I la celebració 

En acabant la prova i el Circuit, l’altra cara del Trail. La de recuperar forces entre mos i mos a l’espectacular bocata d’embotit, i entre glop i glop del ví de la terra. Punt i final a un Circuit Trail dels Íbers que arriba per a quedar-se i que tindrà la seua gal.la final d’entrega de premis en arribar el mes de maig. De moment ahir es va fer l’entrega dels guanyadors del IV Trail Font de la Figuera, amb un Juan Martínez orgullós al pòdium amb la seua família.

font de la figuera podium ok


 

  • Foto: Facebook Trail Font de la Figuera
  • Més dades:

La Font de la Figuera decideix els íbers

Fontanars s’estrena amb personalitat

Fontanars rep diumenge els íbers

Trail de vertígen a Moixent

Moixent estrena el Circuit dels Íbers

Juan Martínez trenca el crono

El secret del rei de Gener

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. El primer dels íbers | SLA - […] Juan Martínez es cola a la festa dels íbers […]
  2. El Circuit Trail dels Íbers obri inscripcions | SLA - […] Juan Martínez es cola a la festa dels íbers […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »