Rescatat un escalador a Calp

L’home hagué de ser evacuat en helicòpter en caure al Morro del Toix

Captura de pantalla 2016-04-25 a las 9.20.18Els efectius del Consorci Provincial de Bombers d’Alacant hagueren de rescatar ahir un escalador que va patir diverses ferides en patir una caiguda quan es trobava practicant escalada a la zona del Morro del Toix, dins del terme municipal de Calp, a la comarca de la Marina Baixa.

El ferit presentava una fractura en el turmell i hagué de ser evacuat en helicòpter fent ús de la grua, ja que es trobava a una zona de dificil accés terrestre, un àrea d’escalada entre penyasegats vora mar.

El ferit va ser traslladat a l’Hospital de Levante a Benidorm.

Captura de pantalla 2016-04-25 a las 9.23.00


 

Més dades:

Rescat a la Mediterranean Xtrem

Rescatat un escalador a Montanejos

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Doble rescat a Orpesa i Millares | SLA - […] Rescatat un escalador a Calp […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »