Busot deixa l’Open BTT vist per a sentència

Nova victòria de Iván Díaz i Elena Lloret que s’asseguren el títol de l’Open BTT Com. Valenciana 

busot 5

 

Gran futur li espera a la BTT a la Comunitat Valenciana. Només hi ha que vore la quantitat de xiquets i xiquetes que cada cap de setmana participen a les proves de l’Open BTT de la Comunitat Valenciana. Com passat diumenge a Busot, que va acollir el I Open BTT Canelobre.

Diaz i Lloret, nova victòria

Vora 200 bikers participaren a esta prova, avantpenúltima de l’Open BTT Comunitat Valenciana  Trofeu Cult Bikes, que ja té pràcticament definits els seues guanyadors en categoria Elit i Fèmines. Iván Díaz (Cult Bikes Specialized) i Elena Lloret (Cult Bikes Specialized) tornaren a aconseguir la victòria a Busot i incrementen la seua diferència de punts en la classificació general.

busot 6Díaz, Moll i Sellés

El de Vinarós va ser el més ràpid en fer els 33 km en un circuit de 5km 290+ de Sendes espectaculares, trialeres, baixades de vertígen oi pujades quasi verticals que havien preparat minuciosament des de l’organització del Club Ciclista Canelobre Busot. Diaz va marcar en meta un temps de 01:32:29, traent poc més d’un minut al segon classificat Ade Moll (Portal de la Marina Xabia’s Bike) i més de 4 minuts a Víctor Sellés (CC Conect Cycling Center) molt satisfet en el seu pòdium acompanyant a dos dels millors bikers de la terra.

Lloret, Zahonero i Chapa

En dones, Elena Lloret es va mostra de nou intractable. La de la Vilajoiosa va guanyar còmodament amb més de 6 minuts d’avantatge respecte de la seua companya de club Paola Zahonero, amb Amparo Chapa (CC Conect Cycling Center) completant el pòdium.

Així les coses, a falta de dos proves, Elena Lloret és lider de la classificació femenina amb 357 punts pels 292 de Paola Zahonero i els 279 de María Dolores Belda (CC Tibi AMSonido) que va ser quinta a Busot. En homes, Iván Díaz suma un total de 348 punts pels 262 de Javier Alonso (CC Tibi AMSonido) i els 261 de Xavi Calaf (BH Concept Valencia CC). Excepte catàstrofe, els títols de campions de l’Open BTT Comunitat Valenciana 2016 aniran a mans de Díaz i Lloret.

Per a les dos proves que resten -La Vall de Laguar i Villar de l’Arzobispo- tota l’emoció estarà posada en la resta de categories on per exemple en Junior apenes hi ha 10 punts de diferència entre Álex González (Deportes Balaguer) 299 punts i Marcos Oriente (Ciclos Sabater – Metal Lube) 289 punts. En categoria cadet només 4 punts entre Marcos Lerma (Koryo Car Hyundai) 332 puntsi Samuel Jover (Ciclos Sabater-Metal Lube) 328 punts.


Élite y sub23

 1. Iván Díaz (Cultbikes – Specialized) 348 puntos
 2. Javier Alonso (CC Tibi AMSonido) 262 puntos
 3. Xavi Calaf (BH Concept Valencia CC) 261 puntos

 

Féminas Open

 1. Elena Lloret (Cultbikes – Specialized) 357 puntos
 2. Paola Zahonero (Cultbikes – Specialized) 292 puntos
 3. MªDolores Belda (CC Tibi AMSonido) 279 puntos

Juniors

 1. Álex González (Deportes Balaguer) 299 puntos
 2. Marcos Oriente (Ciclos Sabater – Metal Lube) 289 puntos
 3. Sergio Blasco (Cultbikes – Specialized) 270 puntos

Cadetes

 1. Marcos Lerma (Koryo Car Hyundai) 332 puntos
 2. Samuel Jover (Ciclos Sabater-Metal Lube) 328 puntos
 3. Jordi Gandía (Radical Bike Ontinyent) 295 puntos

Máster 30

 1. Alfredo Fita (Radical Bike Ontinyent) 310 puntos
 2. Antonio Miró (CC Connect Cycling Center) 276 puntos
 3. Juan Ignacio Palazón (CC On Bike) 267 puntos

Máster 40

 1. Fernando González (CC Gobik) 313 puntos
 2. Tomás Abellán (Guijarro Tot Esport) 291 puntos
 3. Vicent Manuel Zaragoza (La Vila Joiosa) 262 puntos

Máster 50

 1. Jaume Pérez (Master Bike Alicante) 251 puntos
 2. Juan Luis Zaragoza (La Vila Joiosa) 204 puntos
 3. Juan Antonio Altur (Eurolosa) 193 puntos

Infantiles

 1. Josep Matoses (CC La Valldigna) 338 puntos
 2. Diego Pérez (CC La Nucia) 301 puntos
 3. Joaquín García (Elda) 278 puntos

Alevines

 1. Raúl Mira (CC Tibi AM Sonido) 351 puntos
 2. Vicente Zaragoza (La Vila Joiosa) 339 puntos
 3. Raúl Estellés (CC Guti Vinalesa) 287 puntos

Principiantes

 1. Jaume Lloret (CC Alfàs del Pi) 354 puntos
 2. David Ivars (Portal de la Marina) 342 puntos
 3. Nicolás García (La Vila Joiosa) 288 puntos

Recta final de l’Open BTT a Busot

L’Open BTT dobla l’aposta

Doble victòria, doble sentència

Cortes de Pallàs mesura la BTT

Elena Lloret posa la quarta

Open BTT a la Vall d’Uixó

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

 1. La Vall de Laguar, penúltima parada de l’Open | SLA - […] Busot deixa l’Open BTT vist per a sentència […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »