El primer dels íbers

Llorenç Montserrat (CA Bèrnia) guanyador del I Circuit Trail dels Íbers 

«Ha estat un circuit de 10: el millor conéixer muntanyes i gent nova»

FB_IMG_1461657058156_resized

 

«Vaig anar quasi de casualitat a la primera prova a Moixent i em va agradar moltíssim, el terreny, l’ambient, l’organització… no coneixia la zona i després de fer tercer a la general vaig decidir fer el circuit. I això que tenia dos hores de cotxe a cada prova…» Eixe va ser l’inici de Llorenç Montserrat (CA Bèrnia) a la primera edició del Circuit Trail dels Íbers. El final, millor impossible passat cap de setmana a La Font de la Figuera amb un top 10 que li donava la general d’esta primera edició del circuit. Este corredor de Llíber es convertia en el primer dels Íbers.

2 hores de cotxe…

«Ha estat un circuit de 10» conta Llorenç a Sense Límits Aventura. «Molt ben organitzat i en terreny molt xulo. Recomanable i segur que tornaré perquè és una manera de conèixer muntanyes i gent nova». Tornarà tot i el sacrifici de les vora dos hores de carretera des de la Marina a la Costera que li obligava a alçar-se a les 05:30 del mati per anar a còrrer les 3 proves: el Trail de Moixent, el Trail de Fontanars dels Alforins i el Trail de la Font de la Figuera.

FB_IMG_1461657143245_resizedUna victòria i una lesió

Després del bon rendiment a Moixent, tocava visitar -patir i disfrutar- a Fontanars. «A Fontanars anava decidit a intentar guanyar, però mai havia corregut un Trail de més de 22km i vaig eixir fins el km8 aguantant, però en agarrar al primer, ja vaig anar a tope fins meta. Va ser la meua primera victòria absoluta i sempre ho recordaré».

La victòria de Fontanars li deixava la victòria en safata a Llorenç, però una inoportuna fascitis plantar la setmana anterior li ho anava a complicar a la Font de la Figuera. «Em va tocar eixir amb cabet i controlar el segon. M’haguera agradat fer més bon paper a la Font, però anant en posició de pòdium a falta de 6km, la lesió va aparéixer i vaig acabar el 7 com vaig poder en una prova que per cert, va tindre un recorregut espectacular i molt dur». 

Victòria final al I Circuit Trail dels Íbers per davant de Juan Manuel González Valiente (Like Sport) i Sergio Pastor (Sali Trail), que complearem el pòdium masculí amb Sonia Sánchez (Trail Moixent), Cristina Garcia (Trail Moixent)Irene Giner (Els Llops de Manuel) en categoria femenina. 

FB_IMG_1461657127247_resized«Tinc el cor dividit entre el Trail i la BTT»

«Estic molt content del resultat, ha sigut una bona experiència i he peleat molt. Estic amb ganes de més perquè sé que tinc moltes possibilitats de milloria si entrene un poc més el trail».

El Trail un esport al que va arribar ara fa 3 anys en fer la prova del Castell d’Aixa a Llíber«vaig fer pòdium quasi sense entrenar»– i que combina amb la BTT. «Tinc el cor dividit entre el trail i la BTT» confesa. «No puc parar 5 minuts al sofà». I quant no és BTT amb els de l’equip BTT Bernia-Xaló, és el Trail amb el Club Atletisme Bèrnia.

Això sí, al seu aire. «M’agrada entrenar per sensacions i segons el que tinga gana cada dia, bici o trail. No tinc entrenador. Per treball i per familia, m’agobia portar un entreno marcat. Per sort, a la meua dona li agrada tambe el running i la bike i em compren. Intente traure hores d’on siga i els dies d’entreno suau eixc amb ella».

I així xino xano, transcorre la vida d’este xicon de 38 anys de Llíber, Llorenç Montserrat que passat diumenge es convertia en el primer dels Íbers.

FB_IMG_1461657020186_resized


Més dades:

Juan Martínez es cola a la festa dels íbers

La Font de la Figuera decideix els íbers

Fontanars s’estrena amb personalitat

Fontanars rep diumenge els íbers

Trail de vertígen a Moixent

Moixent estrena el Circuit dels Íbers

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. El Circuit Trail dels Íbers obri inscripcions | SLA - […] de fer la inscripció conjunta per aquells que vullguen aspirar a la classificació final i a ser els millors…
  2. El Circuit Trail dels Íbers obri inscripcions | SLA - […] de fer la inscripció conjunta per aquells que vullguen aspirar a la classificació final i a ser els millors…
  3. Pel camí dels bandolers | SLA - […] El primer dels íbers […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »